Ihana Päivä

Kasvukäyrillä

Erittäin raskaan viikon jälkeen tämän kaltainen päivä tuli todella tarpeeseen. Lämmin, aurinkoinen ja ennen kaikkea itkuton ja kiukuton minun ja neidin yhteinen vapaapäivä.

Vielä eilen illalla ajattelin, että tämän päiväset kaupunkitreffit serkkuni kanssa olisi parempi perua ja oleilla vain kaikessa rauhassa kotona. Sen verran kuluttuva on mennyt viikko ollut. Enpä olisi voinut olla enemmän väärässä ja onneksi päätin kuitenkin pitää suunnitelmista kiinni!

Aamulla hyppäsimmekin Isinkyytiin ja suunnistimme kohti Helsinkiä.

Ja päivä oli täydellinen.

ihanan päivän rauhoittama kesäheinä ihmettelee suurta ohi vilisevää maisemaa junassa <3

Päiväohjelmaamme kuului lounas, shoppailua, jäätelö ja vähän lisää shoppailua. Lounaspaikaksi valikoitui meille molemmille entuudestaan tuntematon Italo, Forumin yläkerrassa ja lautasillemme päätyi pizzat. Minulle prosciutto -rucola pizza ja neidille pekonipinaatti. Ja ne oli muuten Nam! 

Paikka oli muutenkin erittäin viehättävä lounaspaikaksi, iso kattoikkuna ja loftmainen sisustus teki tunnelmasta kevyen ja valoisan. Suosittelen!

neidin pizzakin hymyili

Lounaan jälkeen olikin sitten jälkiruoan vuoro! Se nautittiin aurinkoisella kauppatorilla ja Havis Amandaa ihmetellen. (Neiti ihmetteli vettä, me noita boksereita, jotka roikkuivat somasti suihkulähteen reunalla :D)

 

 

Ja kotimatka junalla. Sekös olikin jännää! Rutinoitunut autoilija ei meinannut ymmärtää miksi sai nojailla ikkunaa vasten ja nauttia maisemista.

Täydellinen päivä!

 

Auto?

Kukkkuuuu!

 

Shoppailu menikin sitten taas neidille osteluksi, vaikka tarkoitus oli päivittää omaa kenkäkaappia ennen ensi viikon työmatkaa. Kai ne crocit on sitten ihan jees? ;) Kuvissa esiintyvä hellehattu oli tämän päivän saalis. se löytyi H&M:ltä ja on neidin ihan itse valitsema <3

Ei itkua ei kiukkua eikä surullisia katseita, vain iloa, onnea ja ihanaa yhdessä oloa. Tätä me juuri tarvittiin!

 

ihanaa viikonloppua!

M

 

Kommentit

petu24 (Ei varmistettu)

Voi vitsi kun kuulostaa kivalta! =) Sitä jäin miettimään, että suostuuko neiti S istumaan rattaissa kaupungilla ollessa? Entäpä sitten shoppaillessa? Entä sitten junassa, malttaako istua paikallaan? =)
Meillä kyllä olisi aika menoa kun pääasiassa aina halutaan kävellä ja kävellä ;) Ja kun se ei niin hirveen helppoa ole kaupungin vilinässä, saati sitten jos shoppailee niin eihän siitä mitään tule kun saa toisen perässä juosta!
Ainut jolloin neidin kanssa shoppailu on kivaa, on silloin kun mennään pääasiassa neidin ehdoilla! =)

MinEna
Kasvukäyrillä

Yleisesti ottaen hän istuu rattaissa niin kauan kun ne liikkuvat, kun tulee pysähdys ei istuminen enää huvita :) Mutta kun tarpeeksi keksi katseltavaa paikoilla ollessa ei kyllästyminen ehdi iskeä (nimim. pyörin vartin ympyrää juna-asemalla ettei neiti nousisi rattaissa radan vieressä ;)).

Kaupassa homma hoituu yleensä niin, että ensin mennään valitsemaan jotain omiin käsiin (tällä kertaa se oli tuo hattu, joskus ponnareita tms. pientä) ja sitten tehdään äidin kierrokset. Näin saan aikaa yleensä kymmenestä-pariin kymmeneen minuuttiia :D

Junamatka oli tasan pysäkin välin liian pitkä, siihen asti hän ihmetteli maisemia penkillä polvillaan (ei puhettakaan nätisti istumisesta) ja "laski" tiellä ajavia autoja, rekkoja, puita ja kaikkea mitä näkyi. Ja sitten sai raivarin kune inoustukaan sillä asemalla missä HÄN olisi halunnut :D Onneksi oltiin melkein perillä ;)

Ootko harkinnut turvareppua kaupungilla kävelyyn? Itse olen monesti miettinyt, mutta vielä ollaan onnistuttu olemaan sen verran aktiivisia, että aika rattaisa sujuu pääosin hyvin.

petu24 (Ei varmistettu)

No huh, mä jo luulin et meillä asutaan maailman kärsimättömin lapsukainen ;D Kiitos vinkeistä, otankin seuraavalla kerralla käyttöön ;)
Ja en oo kuullutkaan mistään turvarepusta mikä se on?
Ja siis annoin vähän väärän käsityksen kaupungilla käymisestä kun me asutaan maalla ja ei olla neidin kaa käyty oikee isoissa kaupungeissa sillai käppäilemässä kun kerran (kun on oppinut kävelemään) :) Mut kesällä varmaan enemmän jos äidin olotila jaksaa sen haasteen ;D
Yksi shoppailureissu oli katastrofi kun piti oikeesti jotain kattella ja toinen halus vaan kävellä kaupassa ympäriinsä ;D Sen jälkeen ollaan vähennetty shoppailu reissuja....Tosin yhden lauantain Ikea reissu oli taas onnistunut sellainen! :) Mut siel sai leikkiä :) Mut joo viihdykkeet kehiin ja uutta yritysta kehiin ;)

petu24 (Ei varmistettu)

Googletin ton turvarepun ja vaikutti aika kätsältä jos vaan pirpana suostuu laittaan sen selkään :)

HandMadeWithLove

Ihan kesähattu ja vielä ihanampi tuo ensimmäinen kuva, voih <3 se jotenkin kolahti muhun tosissaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.