iPhone + Lily – ja vähän stereotypioista

image.jpg

Ravitseva lounastauko Vianorilla ja mieleeni tupsahti kokeilla, kuinka Lilyn tekstieditori toimii näin iPhonella. Hyvin toimii!

Eilen pohdin jakoa, kuinka Isi pärjää niin paljon paremmin neidin ja uhmailujen kanssa ja sama pohdinta on jatkunut tänään. Ja sitten mä hurautin auton kanssa renkaidenvaihtoon, naureskellen, että onneksi mäkin olen parempi jossain, nimittäin asioiden hoidossa, liittyi ne sitten autoon tai kaupassa käyntiin. Stereotypiat kaivosta alas, parisuhde (ja perhe-elämä) kukoistaa, kun kumpainenkin tekee sitä missä on hyvä!

 

aurinkoista päivän jatkoa!

M, joka hilpaisee nyt takaisin töihin

 

PS. EDIT: autocorrect luuli, että mieleni Rupsahti. Not yet.

Kommentit (2)
  1. Lily ja android on minusta vähän nihkeä… Riippuu tosin selaimesta mitä käyttää, mutta lukeminen onnistuu (ellei ole pitkiä kommenttirimsuja hierarkisesti). Kommentinkin saa kirjoitettua jos jaksaa hakata ruutua, jotta kommenttikenttä tajuaa, et nyt se tahtoo kirjoittaa jotain.

    1. iPhone ja Lilykään ei ollut vielä jokin aika sitten mitenkään hyvä, siksi nyt yllätyinkin kun toimi niin näppärästi! Ketjutet kommentit on edelleen ongelma tässäkin kombossa. Eikä pitkiä juttuja tee ollenkaan mieli kirjoittaa, mutta se johtuu enemmän heikosta näppäimistöstä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *