Isäinpäivä, se ensimmäinen

Hyvää Isäinpäivää jokaiselle isälle täältä Kasvukäyriltä! Meillä vietetään sitä ensimmäistä kertaa <3 

Tämän piti olla jo toinen isäinpäivä perheessämme, mutta neiti S halusi kölliä vielä mahassa vuosi sitten, viikko eräpäivänsä jälkeen, mutta nyt vihdoinkin tätä päivää juhlitaan meillä myös kotona! Isille se tarkoitti hitusen pidempiä aamu-unia, sekä kahvitarjoilua vuoteeseen, erätyylin tietysti, olihan lahjakin pilkkihaalari!

img_4902.jpg

Minulle se tarkoitti aamuisen kahvihetken valmistelua ja isäinpäiväkortin piiretlyä neidin kanssa. Kuinka ihanaa, että pieni tyttönen on jo niin iso, että, kynäkin pysyy kädessä, ja kuinka iloisen kikerryksen värikynälaatikko kirvoittaakaan neidin kurkusta! Piirustushetket ovatkin meillä muuten yleistä iltaleikkii puuhaa.

img_4904.jpg

 

Nyt äidin työpäivä jatkuu brunssin valmistelu merkeissä sekä lähtötohinoissa, seuraavaksi juhlat siirtyvät Vaarin luokse, joka hänkin nauttii Vaarin päivästä ihan ekaa kertaa! Mitäköhän herkkuja siellä on meille tarjolla? <3

 

Ihanaa päivää kaikille Iseille! <3

 

Kommentit (4)
 1. Ihanat tunnelmat!

  …mutta kysymyksistä tärkein: MISTÄ te löysite pilkkihaalarin!?! Joel on haaveillut sellaisesta jo viime talvesta asti (arktiselle työmatkalleen bussilla Espoon Keilaniemeen), mutta Partioaitoissa sun muissa ei ole näkynyt. Ollaan jo kuviteltu, että ei tällä taajudella pilkkihaalareita saa mistään – pohjoisessa kun niitä saa varmaan joka kaupassa 🙂 Heeeei voisin matkia ton sun idean ja hankkia meidänkin isille myöhästyneeksi isänpäivälahjaksi haalarin – vähänkö se ilahtuisi!

  1. Ai niin ja hyvää isänpäivää teidänkin perheeseen ja silleen – mut wooooo, pilkkihaalari! 😀

   1. Niin ja hyvää Isäinpäivää teillekin! 🙂

  2. 😀 joku muukin kuin isi arvostaa haalaria, jeeeee! 😀

    

   Haalari löytyi Hongkongin verkkokaupasta muutama viikko sitten, kun katselin kalastustarvikkeita lahjaksi, meilläkin sitä on Lapin poika jo toivin toivonut! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *