Joululahjat – (almost) check!

Joulukuu. Joulahjat. Stressi. Etenkin nyt kun työ nappaa arjesta ison palan, eikä aika tunnun riittävän mihinkään. Veronpalautukset kilahtavat huomenna tileille ja viimeistään silloin kaupat täyttyvät innokaista, pahantullisista, tönivistä, parhaista tarjouksista kilpailevista lahjanhankkijoista. Edes minua, joka pitää shoppailusta, noh liikaa, ei huvita ajatus noista ryysisksistä. Puhumattakaan lapsen kanssa lähtemisestä, APUA.

Tiedättekö mitä, minä olen perheenii (ja parin muunkin, hihi) lahjat hankkinut jo! Viime viikonloppuna, lauantai iltana äitini sohvalla köllien. Stressitöntä se ei siltikään ollut, Stockmannin verkkokauppa toimi huonommin kuin Hullujen Päivien aikaan! (Ehkä pari muutakin ostajaa?) Silti, se oli huomattavasti miellyttävämpää, kuin työpäivän päälle (tai lauantaina) kauppaan änkeytyminen, ja paketit toimitetaan Mummin varastoon odottamaan jouluaattoa, pois isin Neidin uteliailta silmiltä. Eipä pääse kiusaus yllättämään 😉 

(Oikeasti, niitä ei voi tuoda kotiin, koska minä en pystyisi pitämään niitä salassa, vaan antaisin ne kuitenkin jo etukäteen. Kyllä, niin on käynyt monesti!Olen maailman surkein yllätysten säilyttäjä! Tekisi mieli kertoa teillekin, mutta taitaisin paljastua? Ääh.)

img_5141.jpg

Muutama yhteisesti hankittava lahja on vielä hankimatta ja niiden hankintaan on varattava yksi lauantai, mutta sitten ne oli siinä! (Vai löytäisinköhän ne kuitenkin Hertan vinkkien avulla?)

Varsinainen joulutouhu alkaa meidän perheessä sunnuntaina kun menemme koko perhe Ravintola Sipuliin nautiskelemaan joulubuffetin antimista. Vesi on jo kielellä <3 

 

Miten sinä hoidat joululahja hankinnat? Entä minne ne piiloitetaan? 

 

 

Kommentit (3)
  1. Oooh, kiitos ihanat! Näitähän nyt satelee, täytyy siis todella laittaa agendalle! 🙂

  2. Voi vitsi, nyt on kyllä minunkin tartuttava toimeen ja ostettava paketit hyvissä ajoin! Tosi kätevää tuo valmiiksi pois kotoa kuljetus. Eipä joudu roudailemaan sitten lahjasäkkejä aattona. Olet ollut kyllä ahkera tonttu! 🙂 Mullakin on haaste sulle blogissani! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *