Juhlasta juhlaan

Lauantain juhlat ovat takana päin ja uusi arki viikko aloitettu. Sepäs onkin sitten viimeinen ennen kauan odotettua kesälomaa! Kuten kuvasta näkyy päädyin loppujen lopuksi ihanaan pastelliseen raitamekkoon neiti S:n kohdalla, ja itse asiassa hän myös itse valitsi sen, joten olimme kaikki varsin tyytyväisiä! Teistäkin suuirn osa taisi kääntyä sen puoleen, kun perjantaina apua kaipailin! Kiitos siis tuesta tässä vaikeaakin vaikeammassa tehtävässä 😉

DSC_0376.jpg

Ja mekko oli ihana, minustakin tuli kertaheitolla vähän enemmän mekko ihminen <3

Lauantai todella oli juhlia täynnä, ensin rippijuhlat ja päälle hyvän ystäväni yhdistetyt synttärit ja tissiäiset. Jälkimmäisten tunnelmia voit käydä kurkkimassa SS:n Hyvä Voittaa -blogin puolella, löytyypä sieltä myös selitys tuolle ihanalle sanalle; tissiäisille, jos se ei ole sinulle vielä entuudestaan tuttu. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että kannat oli katossa ja tarjoilut mitä mainioimmat. Sunnuntai olikin sitten pizzapäivä, josta saatatte päätellä, että juhlat olivat… noh, hilpeät 😉 Virkistävää vaihtelua normaaliin arkeen tyttöjen ilta.

Ja sitten: ei niin ollenkaan virkistävää, huh! Missä on menneiden vuosien palautumiskyky? Ei ole.

Kiitos kuitenkin mahti pirskeistä, oli ne sen arvoiset! <3

DSC_0391.JPG

On siis tullut herkuteltua ja nautittua elämästä. Nyt puurretaan vielä yksi viikko, perjantaiseen varaslähtöön asti, ja sitten aletaan lomatouhuihin. Uhkaavasti on kalenteri täyttynyt niiltäki osin, mutta ei haittaa sillä tekstit ovat: Koiramäki -puisto, Korkeasaari, grillausta ja Rodos! 

DSC_0390.JPG

neiti näppylä <3 paranemaan päin on, tuostakin jo huimasti kohentunut naama!

 

Ihanaa vaihtelua parin viikon sairastelun jälkeen: elämä, me ollaan olemassa vielä!

 

lämpimiä päiviä 

M

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *