Jumalauta, nyt nukkumaan

Kasvukäyrillä

Mitä tehdä kun armoton iltavilli ottaa valtaansa juuri nukkumaanmenoaikaan? Kun oikein tuntuu villiltä? Silloin kun tekee mieli kiivetä sängynpäätyyn, karata huoneesta 15 kertaa, hyppiä, pomppia, kiljua ja nauraa vatsa kippuralla?

No tietysti sanotaan itselle:

 

"jumalauta, nyt nukkumaan!"

 

Että jos eilen ihailtiin, kuinka nokkelasti lapsi omaksuu kaiken mitä arkielämässä tapahtuu, niin tästä ei voi sanoa kuin: not my brightest moment as a parent, no.

 

M

 

Kommentit

Seregi
Sekaisin Seregistä

Kai sä oot kuunnelut sen Samuel L. Jacksonin lukeman kirjan youtubesta? Tais olla just joku "Go fucking sleep" tms.

Amma
Why you little!!

Go the fuck to sleep, eli nyt vittu nukkumaan. Meidän hyllystä löytyy, piti hankkia pari vuotta sitten. Ei tosin olla lapselle luettu, mutta itselle useammankin kerran..

MinEna
Kasvukäyrillä

En ole vielä lukenut, mutta taitaa olla ajankohtaista. Pistätkö Amma postissa lainaan? =D

Amma
Why you little!!

Voin kyllä pistää, veikkaan että J:kin arvostaa ihan kympillä.

Tamsin

Meidän poika 1v 5kk kolautti päänsä tuolin selkänojaan ohi kävellessään. Päätään hieroen jatkoi matkaansa ja tokaisi "pewkele."

Ei sillei elämäni ylpein hetki.

MinEna
Kasvukäyrillä

No juuri näin. eikä muuten tarvitse kuin kerran kuulla niin jo on mantra tuttu.

sad but true (Ei varmistettu)

Olin viikkoa aiemmin loukannut itseni kotona (tiputin laatikon pottuvarpaalle, joka murtui) ja silloin tuli ulvottua ties mitä kauheuksia, sattui niin sairaasti.

No, oltiin sitten ulkoilemassa ja neiti 4v kompastui. Kämmenistä ja polvista meni nahka rullalle. Ei tullut itku, ei alettu huutamaan äitiä. Lapsi vain mutisi itsekseen: ''Ai, ai saatana. Ai saatanan saatana.''

HIUKAN HÄVETTI. No, lohduttauduin sillä, että on vähän sivistyneempää kiroilla kun sattuu tai tapahtuu muuta ''voimasanoja vaativaa'', kuin että kirosanoja käytetään puhumisen täytesanoina -tai vielä pahempaa- haukkumiseen.

Kommentoi