Kotia kohti – BLOGI MUUTTAA

Pitkästä hiljaiselosta huolimatta, en ole unohtanut teitä. Viimeisimmät kirjoitukseni ja pitkä tauko puhukoon puolestaan; kevät ja kesä on ollut itsetutkiskelun aikaa, hiljaisuudessa.

Nyt edessä on kuitenkin taas syksy, arki ja uusia tuulia. En voisi valehdella löytäneeni itseäni, se etsintä jatkuu (ehkä läpi elämän), mutta jotain on kuitenkin löytynyt, nimittäin blogille uusi koti.

Haluan kiittää Lilyä siitä, että se tarjosi Kasvukäyrille sen ensimmäinen kotikolon ja paikan, jossa on ollut helppo majailla. Nyt kuitenkin on aika jatkaa matkaa ja astua kynnyksen yli uuteen kotiin. Teille, jotka olette seuranneet matkaamme näiden vuosien aikana, huikkaan heipat uudessa osoitteessa, sinnehän te toki mukana kuljette 😉

Uusimmat päivitykset löytyvät tuttuun tapaan Facebookista ja Twitteristä, myös Bloglovin’in osoite päivitetään tuota pikaa. Kuulumiset reaalina löytyvät edelleen Instagramista, joka on päivittynyt ahkerasti myös blogihiljaisuuden aikana.

kasvukayrilla_kuva.jpg

kiitos ja kumarrus <3

 

Jatkossa voit seurata, jopa päivittyvää, blogia osoitteessa

kasvukayrilla.blogikoti.fi

 

Nähdäänhän siellä! 

 

 

PUS!

E

suhteet oma-elama suosittelen vanhemmuus
Kommentit (4)
  1. Kiitos jutuistasi ja että perustit kotikolosi juuri Lilyyn! Toivottavasti näemme sinua vielä kommentoimassa täällä. Ihanaa alkusyksyä!

    1. Kyllä me vielä nähdään 😉 Kiitos ja kiitos samoin teille!

  2. Paljon onnea uusiin tuuliin sinä ihana! <3 Olen kyllä niin onnellinen siitä, että aloit kirjoittaa joskus blogia juuri Lilyssä, sillä eihän mekään oltaisi muuten tavattu. Onneksi Facebookiin tulee sun uudet postaukset jatkossakin niin sieltä sitten pääsen kätevästi lukemaan Kasvukäyriä. 

    1. Kiitos ihana <3 Ilman Lilyä ei tosiaan teitä ihania tyyppejä olisi, parasta kuitenkin on, että tehän ette elämästäni katoa enää kulumallakaan <3 PUS!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *