Lastenmarkkinat Korjaamolla – ARVONTA

yhteistyössä Korjaamo

 

Lapsiperheet huomio! (ja kaikki muutkin kiinnostuneet!)

Kulttuuritehdas Korjaamolla järjestetään tulevan viikon viikonloppuna 14.-15.9. Lastenmarkkinat!

Kyseessä on kulttuuritapahtuma lapsille ja lasten vanhemmille. Tarkoittaen siis tätä:

Korjaamon lastenmarkkinat kutsuvat viettämään puuhakasta viikonloppua koko perheen kesken. Tarjolla on runsaasti ohjelmaa, tekemistä ja palveluita niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lastenmarkkinoiden ohjelmassa katsotaan kulttuuria lasten näkökulmasta: mukana on teatteria, kuvataidetta, musiikkia ja puheohjelmaa. Viikonlopun ohjelmassa riittää elämyksiä ja oppimista eri ikäisille lapsille. Lastenteatterista, konserteista, puuhapajoista, taidekasvatuksesta ja askarteluleikeistä löytyy kaikille kivaa katsottavaa ja koettavaa.

Ohjelmassa painotetaan lasten omaa osallistamista. Filosofiakoulussa lapset saavat kertoa omia aatteitaan, sirkuskoulussa saa temppuilla ja Unelmien kaupunki -työpajassa pääsee suunnittelemaan oman näköistään kaupunkia.

teksti lainattu: www.korjaamo.fi/fi/event/korjaamon-lastenmarkkinat

korj_lastenmarkk_1000x680_webkuva.jpg

Ohjemasta löytyy kaikkea kaiken ikäisille, mm. Aarne Alligaattori ja viidakkorumpu, Kukuluku tanssiesitys vauvoille ja koko perheen Jamkids soittopaja.

Liput tapahtumaan ovat saatavilla Tiketistä sekä Korjaamon lipunmyynnistä, maksavat 8 euroa henkilöltä, alle 2-vuotiaat lapset pääsevät nauttimaan kulttuurista maksutta.

Lisätietoa tapahtumasta:

http://www.korjaamo.fi/fi/event/korjaamon-lastenmarkkinat

https://www.facebook.com/events/1378082375752982/?fref=ts

 

Juuri puoli vuotta täyttäneen Kasvukäyrillä -blogin kunniaksi kaksi kappaletta lippuja on nyt myös tarjolla teille, rakkaat lukijani!

 

Ja homma menee näin: ilmoittaudu arvontaan kommentoimalla tätä postausta, muista jättää sähköpostiosoitteesi yhteystiedoksi! Mikäli et ole Lily.fi:n rekisteröitynyt lukija, jätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun ruutuun, tällöin se ei näy julkisesti kommentissa! Arvonta-aikaa on ensi viikon keskiviikkoon 11.9. klo 12.00 ja voittaja julkaistaan samana iltana! Liput voit sitten lunastaa nimeäsi vastaan Korjaamon lipunmyynnistä.

 

Aika kiva juttu, eikö? 🙂

 

*bloggaaja ei hyödy linkeistä tai niiden kautta tehdyistä ostoista, vaan saa hyvän mielen voidessaan lahjoittaa kaksi lippua lukijoilleen.

 

Kommentit (6)
 1. Kummelikopplan
  5.9.2013, 17:11

  No mutta mehän voisimme suunnata messuille jos tuuri käy!

  1. Kummelikopplan
   5.9.2013, 17:11

   …markkinoille siis 🙂

 2. Bongasin vaikka mitä alle puolivuotiaallekkin! Mukana siis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *