LONGCHAMP LM Cuir – Onnea uudesta työpaikasta, minulle!

 

img_4712.jpg

Longchamp LM Cuir Medium Tote, minun lahjani minulle uudesta työpaikasta!

 

Olen ollut niin tyytyväinen onnistuessani työpaikan haussa, että päätin palkita itseni laukulla. Aika kiva aloittaa uusi ura, uusi laukku olalla keikkuen!

Sisäisen materialistin ruokkiminen helpotti myös vähän (huom. todella vähän) pistoa sydämessäni, jonka tunnen lähes joka ilta kun katselen pientä tyttöäni. Tuo pisto on häivähdys huonoa omatuntoa, jonka tunnen töihin paluustani. Lahja, palkinto ja pieni lohtu, niistä tämä laukku tehty! Se jääköön muistoksi, siitä kuinka elämä ja arki muuttui taas kerran.

 

Millaisilla asioilla sinä olet palkinnut itseäsi hyvistä suorituksista? entä tuleeko harrastettua terapiashoppailua? Kenties yhdistelmähankintoja näistä molemmista, kuten tämä uusi ihanuus? 

 

 

Kommentit (3)
 1. Mikä olisi eniten kuolattu? Meillä on muuten niin saman tyyppinen maku, että kiinnostaa täsmääkö tässäkin? 😀

  1. Haha ihan totta! 😀 Mä taitaisin olla sen verran ”tylsä”, että valitsisin jonkin Mulberryn laukun. Selasin juuri heidän nettikauppaansa ja lemppareitani oli Bayswater, Alexa ja Willow Tote

   Tuolla:  http://www.mulberry.com/eu/shop/womens-bags/icons?sort=childStyle@SHOULDER_BAGS-asc

   Mutta esimerkiksi tuo Willow Tote alkaa kyllä olla sen hintainen, että koska en valmistu miksikään aivokirurgi-spesialistiksi tai muuten vaan rahankerääjäksi, voi olla ettei mieheni ymmärtäisi tuollaista summaa käsilaukusta millään muotoa vaikka kuinka olisikin valmistujaislahja. 😀 

   Menikö muuten yhtään samoille linjoille? 😉

 2. Oi aivan ihana laukku!! 🙂 Kyllä ehdottomasti pitää ja saa itseään hiukan palkita/kannustaa töiden aloituksen kunniaksi. Minäkin oon jo päättänyt että sitten joskus kun valmistun, niin ostan jonkun kauan kuolaamani merkkilaukun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *