Mitä Puppe näkee?

S on nyt muutaman päivän vaille yhdeksän kuukautta ja tänään huomasin, että kirjat alkavat tosissaan lyödä itseään läpi. Tänään on satanut koko päivän vettä, joten tekemistä on pitänyt keksiä sisätiloissa. Isi sytytti meille heti aamusta takan, jonka ääressä olemme vuorotellen touhunneet, torjuneen ja lukeneet.

Ensimmäisiä kertoja neiti S todella seurasi mitä kirjoista löytyy sen sijaan, että hän olisi yrittänyt varastaa ne käsistäni ja hypätä suoraan takakanteen. Lukuisista vaihtoehdoista parhaat hörönaurut kirvoitti ehdottomasti Eric Hillin Mitä Puppe näkee? (Samat kirjat ovat muuten naurattanut ja viihdyttäneet äitiäkin pienenä.) Kirjoissa on selkeät värikkäät kuvat ja paljon ihania hahmoja. Jokaiselta sivulta löytyy ihmeteltävää ja katseltavaa. Kirjojen ikävuosiltaan näyttää olevan 1+, mutta toimii todistettavasti pienemmälläkin! Suosittelen!

 

Lukuhetkiä jatkui vielä ruokapöydänkin ääressä.

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

 

Mitä kirjoja teillä luetaan ja milloin kiinnostus heräsi?

Kommentit (4)
 1. Minäkin olen lukenut jo paljon ja koko ajan enemmän ja enemmän V on kiinnostuneempi ja tarkkailevampi.
  Vauvakirjoja meillä on ehkä joku vajaa 10 ja eniten niistä luetaan Lapsosen loruja, Muumien pieni kirja numeroista ja Muumien pieni kirja vastakohdista. Ja muuten myös yksi Puppe-kirja jossa lasketaan maatilan eläimiä ja luukun takaa löytyy se numero. 
  Meillä on kaappi täynnä odottamassa vanhempien sisaruksien kirjoja joiden lukemista jo malttamattomana odotan. =)

  1. Täytyykin tutkiskella Muumien kirja tarjontaa 🙂

   Lukeminen on kyllä niin kivaa puuhaa!

 2. Meillä luetaan tätä nykyä SamSamia (arghhhhh älkää tehkö sitä virhettä että tutustutatte lapsenne siihen, on niiiiiiin surkea), Melukylän lapsia, Ainoa ja Myrsky-Maria. Muumit, kaikki kirjat missä on kummitus ja mikä tahansa autokirja kelpaa. 
  Kaiken kaikkiaan siis nykyään luetaan jo kirjoja, joissa oikeasti on juoni. Joissa oikeasti tapahtuu jotain ja sivuilla enemmän kuin kaksi sanaa tekstiä, jee! 

  Vielä kun tuo oli 1,5v muistan kirjoittaneeni johonkin, ettei häntä kiinnostanut ollenkaan kirjat tai lukeminen. En tiedä missä välissä kiinnostus on sitten herännyt, jotenkin luonnostaan ollaan vaan siirrytty lukemaan paljon ja aina iltasatu. 
  Tottakai ihan pienestä pitäen ollaan paljon kirjoa selailtu läpi, katseltu kuvia ja revitty sivuja. 😀 Koskaan ennen kirjat ei ole silti varsinaisesti kiinnostaneet.

  1. Kiitos vinkistä, täytyy varoa 😉
   Odotan ihan tosissani, että meilläkin jossain vaiheessa päästään oikeasti lukemaan tarinoita, mutta kiva juttu on jo se, että niiden kuvien katselu kiinnostaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *