Näin pysyt mukana kasvussa

Kasvukäyrillä

Kasvukäyrien lukijamäärät ovat nousseet tasaisesti kuluneiden kuukausien aikana, ja teitä alkaa olla jo melkoinen määrä! Itse en ikinä olisi uskonut, että niinkin moni jaksaisi olla kiinnostunut meidän arjestamme ja minun horinoistani, mutta ihanaa, että niin on! Olen kiitollinen ja iloinen jokaisesta kommentista ja sydämestä, jonka annatte, ne tekevät kirjoittamisesta vielä mukavampaa. Eikä haittaisi ollenkaan, vaikka kuulisin useamman teistä huikkaavan moit! ;)

Moi!

Minun on jo pidemmän aikaa pitänyt kerätä teille kaikille uusillekin listaus tavoista seurata ja pysyä Kasvukäyrillä. Tämän päiväinen blogihaaste A Beautiful Body sai aikaan uskomattoman lukijarysäyksen, äskeisellä vilkaisulla lukijoita oli kertynyt jo reilu tuhat! Upeaa, kuinka ihmiset ovat kiinnostuneita aiheesta! Ja kuinka haastevastaukset ovat saaneet ansaitsemansa huomion <3

Jos joku teistä tuhannesta on sattumalta löytänyt mieleistään ja tullut jäädäkseen, niin tässä lista tavoista pysyä mukana:

  • Rekisteröidy Lilyyn ja seuraa blogia. Ohjeita löydät täältä.
  • Seuraa Blogilistalla, itse käytän tätä tapaa ja olen pitänyt siitä, helppo lukea kaikki uusimmat päivitykset kerralla.
  • Seuraa Facebookissa, kaikki päivitykset ja vähän muutakin löytyvät täältä.
  • Seuraa Bloglovin'ssa.

Kaikkien edellä mainittujen linkit löytyvät myös blogin sivupalkista.

 

Niin, että kiitos ja täällä ollaan! ;)

 

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.