Perhe potreteiksi (mukana alennuskoodi!)

Long time no see! Mutta täällä sitä ollaan edelleen, ihan niin kuin aina ennenkin: kiireisenä, kaksivuotiaana, kolmekymppisenä, uhmassa ja elämän pyörteissä. No, kyllä te tiedätte.

Tässä nyt kuitenkin meidän vuoden ensimmäinen tervehdyksemme kuvien ja kivan alennuksen muodassa!

KETOLA-40 (kopio).jpg

 

Kävimme loppuvuodesta Emman studiolla ottamassa kauan kaivatut perhekuvat ja kuvia sekä pikku Pirpanasta ja äidistä. Ja täytyy sanoa, että valokuvaaja oli nappi valinta! Emman taitavissa käsissä, rennossa ilmapiirissä saimme neidistä niin valtavan määrän upeita kuvia, että tilattavia kuvia pohtia oli vaikea päättää niistä kymmenistä, toinen toistaan ihanammista kuvista mitä haluaisi säilyttää. Olisin halunniut ne kaikki <3

KETOLA-31.jpg

Ja enpä olisi uskonut mikä showleidi meidän neidistä kuoriutuikaan kun pääsi kameran eteen, hän se vain paistatteli valkoisella kankaalla ja poseerasi minkä kerkesi. Välillä oli valokuvaajallakin kiire ehtiä mukaan hänen liikkeisiinsä. Emman ote hommaan loistava, ammattilaisen ja kokeneen äidin otteilla koko valokuvaussessio oli hauska ja rento tilanne. Jos siis mielit perheestäsi tai jälkikasvustasi ammattilaisen ottamia kuvia, suosittelen lämpimästi kääntymään Emman puoleen. Niin mekin tulemme tekemään vielä uudelleen, kun tarve (halu) uusille kuville kehkeytyy.

KETOLA-16.jpg

Ja jos kuvia itsestäsi tai perheestäsi mielit, niin nyt on myös hetki siirtyä Emman sivuille, tänne, ja varata aika, sillä Emma tarjoaa Kasvukäyrillä blogin lukijoille -10% kaikista kuvista. Alennus on voimassa tammikuun ajan ja tämä tarkoittaa siis tammikuun aikana tehtyjä varauksia, kuvauksen ajankohdan voitte sopia Emman kanssa. Alennuksen saat kun mainitset koodin: KASVUKÄYRILLÄ varausta tehdessäsi.

emmahuttu.fi-6.jpg

 

 

ihanaa alkanutta vuotta ja kuullaan taas pian!

E + perhe

 

Kuvat: Emma Huttu

*alekampanja toteutettu yhdesä Emma Hutun kanssa

Kommentit (4)
  1. Sopivastionnellinen
    20.1.2015, 07:04

    Hienoja kuvia ja aivan ihana tyttönen! Me kävimme ottamassa kuopuksen 1-vuotiskuvat Emman studiossa. Samalla kuvattiin isoveljetkin. Tosi kivoja kuvia tuli myös meillä.

    1. Emma oli kyllä loistava! 🙂

  2. Niin ovat ihastuttavia, sekä tytär että äiti ja kuvat! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *