Puolitoistavuotias neiti S

Kasvukäyrillä

Puolitoistavuotias neiti S on 85 senttimetriä pitkä ja painaa lähes yksitoista kiloa. Kasvaa kasvukäyrillä, omilla sellaisilla.

Puolitoistavuotias neiti S rakastaa koiriaan. Ja hän saa metsässä joskus taluttaa niitä, kun on lääniä ympärillä. Sekös naurattaa!

Toisinaan mennään tosi kovaa.

Puolitoistavuotiaalla neiti S:llä on on kaksi intohimoa: kirjat ja crocsit.  Hän nauttii kun kirjoja luetaan hänelle, mutta lukee niitä mielellään myös muille. Crocsit taas; noh, ne ovat oikeastaan ainoat kengät maailmassa, jos kumppareita ei lasketa.

Kesällä on kivaa kerätä kukkia, ja vielä kivempaa on kun äiti kerää niitä rattaisiin kävelyllä. Yksi metrin välein. Askel, askel, kyykky!

Jos pitää valita, ja koska oma tahto niin joskus valitaan, on se Isi.

Ja jos valitsemiseen mennään niin kengät ainakin on valittava itse. Ne on crocsit tai kumpparit, sään mukaan, mutta useimmiten nurinkurin.

Lempi ilta- ja aamupala on jogurtti ja murot. Eri kupeista.

Lempi ruoka ihan milloin vain muulloin on tomaatit. Vaaditaankin salaman nopeaa toimintaa, että ne pääsevät kauppakassista jääkaapiin asti ;)

Puolitoistavuotia neiti S osaa pomppia, kävellä hiekkalaatikon reunaa, pukea itse ja hän puhuu kaksi sanaisia lauseita.

 

Puolitoistavuotias neiti S on isopieni tyttö, jolla on pilke silmäkulmassa ja kiihtyvyys nollasta sataan sadasosasekunnissa. Muistuttaa minua kovasti jostakin tuntemastani henkilöstä, kun vain saisin päähäni kenestä <3

Huomenna on ensimmäinen päiväkoti päivä.

 

äidin rakkain.

 

rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille

M, joka edelleen pohtii milloin siitä tuli noin iso?
 

 

 

 

 

 

Kommentit

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Voi mikä onni lapsella taluttaa koiria! Oma poika varmaan halkeaisi:) Onnea myös päiväkodin aloitukseen ja hurjasti tsemppiä uusiin arkikuvioihin!

MinEna
Kasvukäyrillä

S kyllä tykkää siitä hurjasti! :) 

kiitos tsempeistä! sitä tarvitaankin ilmeisesti. En olisi uskonut, että hoitopaikan vaihto on hankalampaa kuin hoidon aloitus oli puoli vuotta sitten!

Kommentoi