Puolitoistavuotias neiti S

Puolitoistavuotias neiti S on 85 senttimetriä pitkä ja painaa lähes yksitoista kiloa. Kasvaa kasvukäyrillä, omilla sellaisilla.

IMG_7393.jpg

Puolitoistavuotias neiti S rakastaa koiriaan. Ja hän saa metsässä joskus taluttaa niitä, kun on lääniä ympärillä. Sekös naurattaa!

IMG_7389.jpg

Toisinaan mennään tosi kovaa.

IMG_7391.jpg

Puolitoistavuotiaalla neiti S:llä on on kaksi intohimoa: kirjat ja crocsit.  Hän nauttii kun kirjoja luetaan hänelle, mutta lukee niitä mielellään myös muille. Crocsit taas; noh, ne ovat oikeastaan ainoat kengät maailmassa, jos kumppareita ei lasketa.

IMG_7362.jpg

Kesällä on kivaa kerätä kukkia, ja vielä kivempaa on kun äiti kerää niitä rattaisiin kävelyllä. Yksi metrin välein. Askel, askel, kyykky!

IMG_7285.jpg

Jos pitää valita, ja koska oma tahto niin joskus valitaan, on se Isi.

IMG_7309.jpg

Ja jos valitsemiseen mennään niin kengät ainakin on valittava itse. Ne on crocsit tai kumpparit, sään mukaan, mutta useimmiten nurinkurin.

IMG_7237.jpg

Lempi ilta- ja aamupala on jogurtti ja murot. Eri kupeista.

IMG_7135.jpg

Lempi ruoka ihan milloin vain muulloin on tomaatit. Vaaditaankin salaman nopeaa toimintaa, että ne pääsevät kauppakassista jääkaapiin asti 😉

IMG_7386.jpg

Puolitoistavuotia neiti S osaa pomppia, kävellä hiekkalaatikon reunaa, pukea itse ja hän puhuu kaksi sanaisia lauseita.

IMG_7367.jpg

 

Puolitoistavuotias neiti S on isopieni tyttö, jolla on pilke silmäkulmassa ja kiihtyvyys nollasta sataan sadasosasekunnissa. Muistuttaa minua kovasti jostakin tuntemastani henkilöstä, kun vain saisin päähäni kenestä <3

Huomenna on ensimmäinen päiväkoti päivä.

 

äidin rakkain.

 

rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille

M, joka edelleen pohtii milloin siitä tuli noin iso?
 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Voi mikä onni lapsella taluttaa koiria! Oma poika varmaan halkeaisi:) Onnea myös päiväkodin aloitukseen ja hurjasti tsemppiä uusiin arkikuvioihin!

    1. S kyllä tykkää siitä hurjasti! 🙂 

      kiitos tsempeistä! sitä tarvitaankin ilmeisesti. En olisi uskonut, että hoitopaikan vaihto on hankalampaa kuin hoidon aloitus oli puoli vuotta sitten!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *