Pysähdy

Kasvukäyrillä

niin lomalla

Vaikka touhukkaan elämän ystäväksi (työholistiksi)  osittain tunnustaudunkin, tuntuu tämän hetkinen hektisyys (arki) vain olevan joskus vähän liiankin nopeatahtista. Pitäisi muistaa pysähtyä, vetää henkeä ja jatkaa hiipien.

Tänään kaivoin lomakuvamme esille. Ikäänkuin muistutellakseni itselleni, että joskus on oikeasti ihan tosi hyvä ihan vaan olla. Oikeasti istua siihen takan eteen, juoda lasi (mielellään hyvää) punaviiniä, ja olla vain hiljaa. Ajattelematta sitä kauppalistaa valmiiksi seuraavan päivän kauppareissulle. 

 

Hypätä hetkeksi pois siitä perustilasta, josta puhuu "sitten kun tämä kiire on ohi.." (herää pahvi, se on tätä nyt!). Olla vain olematta.

 

M, joka nyt painuu sinne sohvalle, mutta ensin pitää muistaa kirjoittaa ylös päiväkodin vanhempainilta, laittaa puhelimeen hälytys niistä rapujuhlakamppeista, soittaa äidille, että unohdin aikaisemmin ja kirjoittaa ihan pari sähköpostia ja ja ja...

 

Nyt olisi om-omit ja fengshuit tarpeen.

Kommentit

Amma
Why you little!!

Eipä. Pikku paniikki meinas iskeä päälle tänään, kun toinen kaaso ilmoitti, että pääsee perjantaina paikalle vasta joskus ja toinen on vuodelevossa. Perkele, kelle mä voin nuo somistusjutut luottaa vai teenkö kaiken itse?! (Mies ehdotti anoppia, johon vastasin, että kaikella rakkaudella, ei todellakaan.)

Ja sitten vielä te! Voi teidän kanssa!!

Mutta nyt on aika zen. Vielä kun tuota tuhatkohtaista listaa saisi vähäsen tälle illalle lyhennettyä, niin voisi käydä saunassa rauhoittumassa ja katsoa uusimman jakson Outlanderia. Omm..

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Been there, done that. Tsemppiä viimerutistukseen :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Tsemppiä muru loppurutistukseen ja pitäkää ihanat juhlat! Mä seuraan instassa ;)<3

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Hanki kissa.

;)

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä vähän luulen, että mun allergia on eri mieltä ;)

KaHeVi
Life Time Story

Tuo on muuten niiiiin jännä miten usein tulee tuo ihana hetki kun päässä on ajatus että lähdenpäs tästä sohvalle lukemaan kirjaa ennenkuin Vippe herää. Ainiin, mut teen vaan ensin pikaisesti tämän, niin ja tuo ja laitan äkkiä tämän ja sit oli vielä tuokin tuossa ja HUPS, Vippe heräs.

MinEna
Kasvukäyrillä

Just näin! Miksi siinä aina käykin niin?

Sensei
Puuhevonen

Ei ne hommat vaan lopu. Välillä ihailen kiroan miestäni, joka pystyy lapsen mentyä nukkumaan istahtamaan sohvalle tv:n ääreen. Kun itse tulen makkarista ja vilkaisen ympärilleni totean että seuraavaksi tyhjennän pyykkikoneen/laitan puurokipot tiskariin/siivoan keittiönpöydät ja jumalattoman sotkuisen syöttötuolin/laitan pari sähköpostia/maksan laskut/whatever. Että se siitä rennosta illasta...

MinEna
Kasvukäyrillä

I so feel you! Toisinaan teen kyllä tietoisen välinnan ja jätän kaiken ton tekemättä. Kyllä se on ihan samoilla paikoilla vielä seuraavanakin päivänä ja silloin se joutuu joka tapauksessa jo tekemään uudestaan ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.