Remontin täyteinen helmikuu – kurkkaus kulisseihin

Kuten tammikuun lopussa mainitsin, asuntokaupat tulivat vihdoin päätökseen ja saimme uuden kotimme avaimet käteen ja perheemme arjen täytti remontti ja muutto.

Mitään yltiöpäistä ja suurta emme ryhtyneet tekemään, sillä 2000 vuonna valmistunut rivitaloasunto ei sitä kaivannut. Tapetit sai lähteä ja keittiölle tehtiin ”face lift”.

Muutama kurkkaus tapetti savottaan:

remppa.jpg

remppa2.jpg

Olenko koskaan sanonut, että tapetit ovat mielestäni ehdoton ei? Olen lyhyessä elämässäni repinyt niitä alas jo kahdessa asunnossa, kummassakin useita huoneita ja neliöitä 80-95, enkä enää koskaan ainakaan itse laita niitä seinälle. Enkä muuten kovin herkästi osta myöskään asuntoa joka on kautaaltaan tapetoitu. Ongelma kun tahtoo olla, että vaikka laittaisit tilalle uudet tapetit, on ne silti revittävä alas. Meillä päädyttiin molemmilla kerroilla maalipintaan; värin vaihtaminen on helppoa kun vain maalaa päälle.

Isi painoi kolmisen viikkoa pitkää päivää, ensin töissä sitten remontissa ja me neidin kanssa yritimme pakkailla vanhaa asuntoa, suunnitelmissa huolella läpi käyty ja siististi pakkattu asunto.

img_5676.jpg

Omissa suunitelmissani envain ottanut yhtä asiaa huomioon: neiti purkaa tavaroita samaa tahtia kuin minä pakkaan. Eli yötöiksi sekin meni, eikä siitä huolellisesta jäänyt kui kaunis ajatus 😉 

Näin ensikertalaisena yhditelmälle 1-vuotias, remontti ja muutto emme todellakaan osanneet ottaa huomioon, että minkään tekeminen neidin hereillä ollessa ei ollut mahdollista. Mutta hei, me selvittiin siitä! Univelkasaldo tosin huutaa punaisella.

Pakkaaminen ei neidin mieleen ollut, mutta uudesta kodista hän on ollut hellyyttävän innoissaan. Joka kerta kun hän pääsi mukaan, oli tanssi käynnissä ja jokaisessa huoneessa piti käydä huutamassa: o-ho! ja waaau! <3

dsc_0909.jpg

 ensimmäinen tupatarkastus <3

Nyt remontti on takana, toistaiseksi, ja muutto suoritettu kunnialla, joten pääsimme viettämään ensimmäistä viikonloppua uudessa kodissa ilman (kovinkaan montaa) muutto laatikkoa. Okei, no kukaan ei käy siellä vierashuoneessa: on niitä siellä vielä tosi monta.

Niistä huolimatta: takana on ihana viikonloppu ja uusi koti on vienyt sydämeni <3

koti.jpg

Tätä lisää!

 

rauhallista sunnuntai iltaa kaikille!

M

Kommentit (6)
 1. Kiitos kysymästä ihan hyvää meille kuuluu! =) Meno on kova, juoksuakin jo treenataan ja uutena on varvaskävely =D Ja puhetta tulee kanssa paljon 😉 Luin just sun uuden postauksen kommunikaatiosta =D Ihania <3 Meillä mm. maito ja vesi = titta, xylitolpastilli = pastilli melkein äännetty oikein ja vitsit heti ei nyt tuu mieleen et mikä olis sellanen et tarvis suomennoksen...No kyllä niitä sit tulee mieleen kun vähän miettii. Mut hyvin jo muutama sana tulee putkeenkin.
  Pingu on meillä lemppari ohjelma lasten ohjelmista =) Tykkääkö neiti S katsoa telkkaria?
  Entä onko teillä jo uhmaa? Meillä on vähäsen ilmennyt!
  Kiva kun olet taas palannut blogisi pariin useammin =) On niin kiva lukea juttujasi!

  1. Teilläkin on siis olo ja elo muuttunut toisenlaiseksi <3 S:kin muuten hokee tuota tittaa, mutta en ole vielä saanut selvyyttä mitä se tarkoittaa 😀

   Meillä katsotaan Muumeja, tai lauletaan Muumeja. Muuten ei oikein jaksa innostaa kuin alku ja loppulaulut. Paitsi aamuisin, mutta silloin se yleensä päälle laitetaankin, niin töihin/hoitoon lähtö sujuu sutjakkaammin 😉

   Kiitos <3 Kiva olla täällä taas 🙂

 2. Kuulostaapa aika moiselta kuukaudelta! =D Mutta lopputulos kruunaa tietty kaiken! Onnea uuteen kotiin!

  T. vanha nimimerkki petruska ( en saanut sitä enää käyttää =( )

  1. Oli kyllä melkoinen 😀 Kiitos <3

   Mitäs teille kuuluu? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *