Sadepäivän pelastajat

Heinähattumutsi ja sen Vilttitossunapero täs moi! Ajateltiin vain tulla kertomaan, pari tosi nastaa juttua, jotka pelasti meidän sadepäivän!

IMG_8287.JPG

 

1. Jos aamulla ikkunasta katsoessasi vastassa on harmaa ja synkkä sadekeli, voi päivän aloittaa pirtsakasti kaivamalla kaapista paperihatut päähän ja fiilistelemällä mennyttä lomaa. Neiti S lähti hellehattu päässä hoitoonkin, itse kuitenkin riisuin omani (salaa) ennen toimistolle suuntaamista.

2. Kun motivaatio on loman jäljiltä vielä hakusessa, on hyvä keskittyä positiivisiin asioihin: Kun ulkona sataa pieniä kiviä ja ukkonen pauhaa, voi aina lohduttautua sillä, että ei valinnut uraa Lemminkäisen asfalttityttönä.

3. Kun blogin yläpalkkiin ilmeestyy toimituksen ”Suosittelemme” -leima, on spontaanit riemunkiljahdukset paikallaan juuri niillä sijoilla! (Luojan kiitos muiden puolesta, minulla oma työhuone, eikä kukaan ehkä nähnyt revittelyitäni!) Kiitos Toimitus, mutta ennen kaikkea kiitos TE LUKIJAT, ilman teitä ei tuota leimaa koskaan olisi ilmestynyt piristämään harmaata päivääni.

4. Unohda kaikki aikaisemmat lupaukset ryhdistäytymisestä (ainakin päiväksi), vedä villasukat jalkaan ja nauti syksyn ensimmäisitä takkatulista (syöden)!

5. Let it rain!

 

+1

Odota innolla tulevaa kolmipäiväistä viikonloppua, jolloin saa tavata ihania ihmisiä niin Tampereella kuin Helsingissä. Äläkä unohda edes vähän miettiä kuinkakohan makea se Keekin stadikan keikka onkaan, kun kerta sinne nyt sattumalta tulikin lähtö!

 

iloista sadeiltaa,

M

 

Kommentit (4)
  1. Grattis!! Mäkin suosittelen, vaikka mun suosittelumeriitit nyt ei ehkä ihan yhtä paljoa merkkaa..

    1. Your recommendation means a world world to me <3 Tack och Pus 🙂

      1. Ihan jopa tupla maailmasti =D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *