Se oli viuhahdus!

Kasvukäyrillä

Tiedätkö sen tilanteen, jossa on vain pakko toimia, oli olosuhteet kuinka huonot tahansa? Juuri ne maailman noloimmat tilanteet, joita lapset vanhemmilleen aina välillä järjestää. Neiti S järjesti minulle tänään sellaisen.

Aamun vauvauinnin jälkeen menimme normaalisti suihkuun, vauvauinnissa kävijöiden pukuhuoneeseen, jossa suihkut ovat heti nurkan takana altaalta tullessa. S seisoi kiltisti vieressäni kun oli minun vuoroni riisua uimapuku ja peseytyä, ai, mutta hetkinen EIPÄS SEISOKAAN! Vaan konttaa vauhdikkaasti kämmenet läpsyen kohti allaspuolta!

Mitä tekee äiti? Lähteet perään tietysti kaappaamaan lapsen turvaan. Kun lapsi oli turvassa tajusin sen: OLIN ALASTI. Altaan reunalla, lapsi sylissä kun seuraavan uinnin perheet jo laulelivat piirissä. Kaino hymy, ja karkuun! Seuraavat viisi minuuttia kuluikin hysteerisesti naurussa :D Noh, yleisö oli ehkä ennenkin nähnyt alastomia ihmisiä, kun vauvojakin on, mutta täytyy sanoa, että kyllä mua nyt vähän nolottaa. Voihan vikkelä neiti S, joka sidotaan ensi kerralla kiinni johonkin minun peseytymisvuoron ajaksi, ei tästä nyt tapaa kuitenkaan tarvitse ottaa ;)

Ymmärrät varmaan miksi postaus ei sisällä kuvia.

 

PS. Nyt pikkuhiljaa valmistautumaan 30-vuotiaan isin juhlailtaan, meillä on nimittäin luvassa hotellitreffit ja muutenkin mukava ilta! Ensimmäinen yö erossa äidin vauvasta, jännää!

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Repesin, mä niiiii-iiin näin tän tilanteen silmissäni :D
(vaikka kuvia ei ollutkaan :) )

Mukavaa iltaa ja yötä teille! Ja kerro sitten ihmeessä, miten meni! (siis etenkin se lapsen yö) Meillä kanssa on jossain vaiheessa varmaan edessä ensimmäinen yöpoissaolo. Tuleeko teille hoitaja kotiin vai lähteekö napero kyläilemään?

MinEna
Kasvukäyrillä

Mua naurattaa vieläkin joka kerta palaan mielessäni näihin tunnelmiin :D

Ensimmäinen yöpoissaolo sujui oppikirjojen mukaan, eli ei mitään ongelmia. Mummi oli hoitamassa neitiä kotona. Äidille tosin tuli niin ikävä, ettei toista kertaa tule varmaan ihan heti ;) Juhlatkin oli onnistuneet! Palailen asiaan enemmän kunhan ehdin istahtaa alas, uusi arki on yllättävän kiireistä!

 

MM
Maijan matkassa

Minua on kerran juossut vastaan alaston isi. Samasta syystä: suihkutiloista oli livistänyt yksi vikkelä taapero. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihihihihi!
(mä kuvittelin mielessäni jo tämänkin)

MinEna
Kasvukäyrillä

Sattuu siis "paremissakin" Piireissä :D

Vierailija (Ei varmistettu) Http://hymylainen.blogspot.fi

Kyllä nauratti :)
Minä tyydyn juoksemaan siellä pukkarissa kun yritän pukea tai riisua. Ukko on konttaamassa jo kaukana. Suihkutiloissa kulkee poika kainalossa lähes aina. Olen yrittänyt etsiä sitä ns. Suihkutuolia käytettynä koska siitä ei PITÄISI päästä kovinkaan helposti itse lähtemään pois.
Mikähän se merkki oli, boom? Pikku-Pian varastoista löytynee.
Meidän poika päätti tänään juuri uikkarin päälle saaneena lorottaa isot pissat lattialle. Jep. Äiti muutenkin jo myöhässä uinnista niin äkkiä vielä pissiä kuivaamaan. Pisti juoksuksi.

Lilleri78
Tuttitango

Aahahaa! Onkohan teillä uinnit samassa paikassa kuin meillä! Nimittäin tuo on mun kauhukuvani sieltä, että lapsi pistää juoksuksi ja päätyy sinne allaspuolelle, kun matkaa on noin metri. Mutta hei, selvisit hengissä! ;)

Mä oon viime kerroilla pistänyt lapsen istumaan sellaselle seinästä avattavalle tuolille, on pysynyt onneksi tyytyväisenä siinä...

MinEna
Kasvukäyrillä

Me käydään Keski-Espoon uimahallilla :) 

Täytyypä kokeilla sitä tuolia, nimittäin siinä seinässä todella on sellainen!

Lilleri78
Tuttitango

Jep, sama uimahalli! :D Nyt herää kysymys: minä päivänä te käytte? (me vaihdettiin just perjantai-iltaan)

MinEna
Kasvukäyrillä

Toistaiseksi käydään lauantaiaamuisin, mutta ollaan siirtymässä jossain vaiheessa 1v ryhmään, sen aikataulua en vielä tiedä :)

Lilleri78
Tuttitango

No me oltiin kans tähän asti uimassa lauantaisin, taisi kyllä olla eri ryhmä kuin teillä. Vinkki: jos ootte jonossa eri ryhmään, kannattaa soittaa ja kysellä tilannetta. Meidän tutut pääsi nimittäin meitä ennen siihen ryhmään mihin me oltiin jonossa, vaikka he eivät olleet jonossa! Me saatiin uusi vuoro heti kun soitin sinne uudestaan.

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahaha päivän naurut! :D Ja mun anopille on käynyt täsmälleen sama homma, eli tää viuhahtelu taitaa olla vanhempien/isovanhempien tahaton tapa toisinaan! :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Hyvä, että en ole ainoa, joka harrastaa vastaavaa :D

HelloAochi

Mulle kävi tää sama elokuussa!

MinEna
Kasvukäyrillä

Kohtalon toveri <3 Ihanaa (ja niin noloa) :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.