Se oli viuhahdus!

Tiedätkö sen tilanteen, jossa on vain pakko toimia, oli olosuhteet kuinka huonot tahansa? Juuri ne maailman noloimmat tilanteet, joita lapset vanhemmilleen aina välillä järjestää. Neiti S järjesti minulle tänään sellaisen.

Aamun vauvauinnin jälkeen menimme normaalisti suihkuun, vauvauinnissa kävijöiden pukuhuoneeseen, jossa suihkut ovat heti nurkan takana altaalta tullessa. S seisoi kiltisti vieressäni kun oli minun vuoroni riisua uimapuku ja peseytyä, ai, mutta hetkinen EIPÄS SEISOKAAN! Vaan konttaa vauhdikkaasti kämmenet läpsyen kohti allaspuolta!

Mitä tekee äiti? Lähteet perään tietysti kaappaamaan lapsen turvaan. Kun lapsi oli turvassa tajusin sen: OLIN ALASTI. Altaan reunalla, lapsi sylissä kun seuraavan uinnin perheet jo laulelivat piirissä. Kaino hymy, ja karkuun! Seuraavat viisi minuuttia kuluikin hysteerisesti naurussa 😀 Noh, yleisö oli ehkä ennenkin nähnyt alastomia ihmisiä, kun vauvojakin on, mutta täytyy sanoa, että kyllä mua nyt vähän nolottaa. Voihan vikkelä neiti S, joka sidotaan ensi kerralla kiinni johonkin minun peseytymisvuoron ajaksi, ei tästä nyt tapaa kuitenkaan tarvitse ottaa 😉

Ymmärrät varmaan miksi postaus ei sisällä kuvia.

 

PS. Nyt pikkuhiljaa valmistautumaan 30-vuotiaan isin juhlailtaan, meillä on nimittäin luvassa hotellitreffit ja muutenkin mukava ilta! Ensimmäinen yö erossa äidin vauvasta, jännää!

Kommentit (15)
  1. Mulle kävi tää sama elokuussa!

    1. Kohtalon toveri <3 Ihanaa (ja niin noloa) 😀

  2. Hahaha päivän naurut! 😀 Ja mun anopille on käynyt täsmälleen sama homma, eli tää viuhahtelu taitaa olla vanhempien/isovanhempien tahaton tapa toisinaan! 😀

    1. Hyvä, että en ole ainoa, joka harrastaa vastaavaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *