Syyskengät – joita ei ole

Onko koko maailma tyhjentynyt koon 20 syyskengistä?

Ainakin minusta tuntuu siltä.

Olen nyt reilun viikon etsinyt neiti S:lle syksyksi kenkiä, tennarit kun ovat jo liian kylmät ja talvikengät liian paksut ja kömpelöt.

(Okei, mä myönnän. Amatöörinä olen aivan liian myöhään liikenteessä, mutta en mä mitenkään voinut osata ajatella kaikkea.)

Olin ajatellut ihan kaupasta kauppaan kulkien etsiä sopivat kengät, mutta jouduin hyvin pian huomaamaan, että koko 20 on erittäin huonosti edustettuna. Löysin tasan kahdet. Toiset olivat keinonahkaiset maiharit, eivät siis ikinä tulisi kestämään neidin kulutusta ja toiset sen sijaan todella paksut talvikengät. Ei löytynyt.

Päädyin etsimään kenkiä netistä, sieltä olin lenkkaritkin tilannut. Ja siis löysin kuin löysinkin sopivat! JESH!

 

img_4215.jpg

laatikko

img_4216.jpg

kenkä

Ei ju*****ta.

Ei onnistunut siis vieläkään.

 

Kertokaa siis kiltit, rakkaat lukijat, mistä löydän tuolle pienelle ihmiselle nopeasti kengät jalkaan? Ostan ensi vuodellekin valmiiksi.

Kommentit (1)
  1. Joo, lastenvaatteet pitää hommata hyvissä ajoin ennen sesonkia. Sitten kun kyseiselle vatteelle olisi tarvetta, on koot loppu. Ongelmanahan on se, että lasten kasvua on vaikea ennustaa (ainakin ekan lapsen kohdalla). Jalat myös tuntuvat kasvavan välillä ihan hujahduksessa: meillä esim. tyttö hyppäsi just koosta 24 kerralla kokoon 27. Kannattaa katsella kirppareilla tai huudella facebookin vaihtariryhmässä! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *