Syystakki x2

Syksy sai taas aikaan paniikin. Tai parikin sellaista. 

Ensinnäkin, mitä ihmettä neidille päälle reissuille, joissa pääasiallisesti istutaan autossa tai sisällä rattaissa, kuten ruokakauppaan, kyläilemään, kahvittelemaan tai sitten äidin kanssa ikkunaostoskelemaan? No, takki tietysti.

Toiseksi, mitä ihmettä ihmettä minulle, istumaan hiekkiksen reunalle, työntelemään kärryjä, seisoskelemaan keinun viereen, koiria ulkoiluttamaan ja muuten vain oleilemaan, niin ja kauppaan ja kaikkialle? No, takki tietysti.

syystakit.jpg

Iso takki – helly hansen

Pieni takki – h&m

Minun takkini tuli olla veden- ja tuulenpitävä, pitkä, tumma, hupullinen, siisti ja riittävän arkinen neidin kanssa ulkoiluun. Mukaan tarttui siis Helly Hansenin syystakki, joka täytti kaikki nämä kriteerit ja kaiken muun hyvän lisäksi siinä on vielä tikkivuori, eli lämpöäkin se tarjoaa kuori- tai softshelltakkia enemmän

Neidin takin piti olla… noh, kivan näköinen 😉 Hän siis autoilee nyt H&M :n maastonvihreässä takissa, jossa on ihana vaalean punainen vuori.

Aah, taas yksi ”mitä lapselle (ja äidille)” -kriisi selätetty!

syysmina.jpg

Let it rain!

 

 

 

Kommentit (5)
 1. Yhteisöllisyyttä luomassa!

  Tervetuloa keinuhevoseen! keinuhevonen on uusi verkkoyhteisö. Keskustelut liittyvät: perheen perustamiseen, raskauteen, lapsettomuuteen, vauvoihin ja lapsiin. Lisäksi keskutelemme pinnalla olevista uutisista. Myös harrastukset kuuluvat aiheisiimme! Tule jakamaan ajatuksia ja kokemuksia!

  http://www.foorumi.info/keinuhevonen

  Tykkäämällä meistä facebookissa levität tietoisuutta yhteisöstämme! yhdessämme voimme saada aikaan jotakin suurta!

  keinuhevoseen on avattu myös oma osio joululle 🙂

 2. Oi miten kivat takit molemmilla! Minulla on vastaavanlainen takki hakusessa. Pitääkin sovittaa jos ehdin joku päivä urheilukaupoille, tuo veden&tuulenpitävyys/siisti ulkonäkö eivät tunnu istuvan monessakaan takissa oikein samaan pakettiin, mutta tuo näyttää kivalta!

  1. Tämä yksilö on intersportista, ja ainakin meillä se oli varsin kivassa alennuksessakin! 

   Eilen oli testissä, ja hyvä oli!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *