Take it Easy

Kasvukäyrillä

Kuva kotoa siivousurakan keskeltä, pyykkikorista, tää lapsi taitaa myös rennosti ottamisen!

Terveiset Tampereelta, pyörähdimme siellä Mummin luona viettämässä Itsenäisyyspäivää (ja nauttimassa vapaa-ajasta). Olemme pyörähtäneet Tallipihalla (vesisateessa ei näyttänyt ihan samalta kuin kuvissa), löhöilleet ja lasikotelleet, syöneet hyvin, allekirjoittanut ei koskenut tietokoneeseen koko viikonloppuna (liekö tapahtunut pariin vuoteen?) ja kaiken muun kruunuksi; nukuimme kahtena yönä yli kymmenen tunnin yöunet, WAU!

Kyllä nuo omat vanhemmat voivatkin sitten olla aika ihana juttu, kun jaksavat ihan koko viikonlopun touhuta vilkerin kanssa, jo silkasta ilosta, mutta myös siksi, että arjen ryydyttämät vanhemmat saavat voimia kerättyä. En voi kuin toivoa, että joku päivä osaan itse olla yhtä hyvä omalle tyttärelleni <3

Täydellinen rentoutus ja univajeen paikkailu viikonloppu, kiitos Mummi, äiti, joka jaksaa olla äidilekin äiti <3

 

Uusi viikko, samat kujeet. Mitä teille kuuluu?

E

 

PS. Kiitos mielettömän ihanista ja tsemppaavista kommenteista uniongelma -postaukseen, kyllä tässä taas jaksetaan eteenpäin, ihan niin kuin ennenkin <3

Kommentit

HandMadeWithLove

Ihana kuva! Voi kun mäkin voisin mahtuisin pyykkikoriin noin, kun O siivoo :) hahah!! Tuo taito on ihan hyvä joskus osata!!

MinEna
Kasvukäyrillä

Arvaa kävikö itsellä kateeksi :D

Äitiliini (Ei varmistettu)

Oi ... Äidillä, joka jaksaa olla äidillekin äiti, on itselläänkin äiti, joka on aina jaksanut olla äidillekin äiti, ja äidin lapselle *ihana* mummi. Äitien ketju :) Kiitos kauniista sanoistasi.

HandMadeWithLove

Heippa ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!! Ja kiitos ihanasta paketista! Paketti saapui ajallaan, mutta tämä joulutohina ja sitten siihen päälle tämä uusi vuosi, niin en ole vain ehtinytkirjottelemaan, ANTEEKSI!!

Paketti oli mieluista ja syötykin jo ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.