Tytön huoneessa - pois pinnasängystä

Kasvukäyrillä

Pinnasänky vaihtui tänään isojen tyttöjen sänkyyn

Suuntasimme aamulla IKEAan tarkoituksenamme hankkia neiti S:lle uusi sänky, sillä yölliset laidan yli kiipeily yritykset alkoivat vaikuttamaan jo vaarallisilta. Uutta sänkyä ei mukaamme kuitenkaan lähtenyt, vaan turvalaita nykyiseen nykyiseen.

Ostimme IKEAn Stuva -pinnasängyn aikoinaan ajatuksenamme pysyä siinä 2-3 vuotta ja hetkellisestä suunnitelman mutoksesta huolimatta se ihme kyllä näyttäisi toteutuvan! Käyttöikäarvioksi annetaan 0-3 vuotta eikä se kovin pieleen mene, jos kyllästyminen ei iske.

Pinnasänky vauvahuonessa kuva edellisestä asunnosta löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/isopieni-s  

Siirtyminen korotetusta pohjasta pois löytyy puolestaan täältä: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/se-ei-ole-kuin-ajan-kysymys-sanoi-aiti.

Nyt sängystä on otettu etulaita pois ja korvattu tavallisella sängynlaidalla. Suosittelen kuitenkin hankkimaan tuon lisäosana myytävän turvalaidan, sillä laita vakiona on olematon. Ei anna suojaa putoamiselta ollenkaan. Vinkkinä myös, että ko. laita sopii lähes mihin tahansa sänkyyn.

 

Mukaani tarttui muuten myös nuo ihanat paperipallot, joita en kerta kaikkiaan voinut jättää hyllyyn. Ja kun nappimatto vielä vaihdettiin valkoiseen alkaa huone pikkuhiljaa saavuttamaan sitä ilmettä, jota olen sinne kolmen kuukauden ajan hakenut!

 

Kokemuksia siitä, kuinka siirtyminen tavalliseen sänkyyn on sujunut en voi kertoa kuin tältä illalta; sinne se jäi tyttö nukahtamaan itsekseen, niin kuin aina ennekin <3 Palaan toki asiaan kun kokemusta asiasta on hieman enemmän!

 

mukavaa viikonlopun jatkoa

M, joka vieläkin l o p p u työmatkan jäljiltä, mutta niin onnelinen, että taas yksi asia on saatu hoidettua

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana huone!!! T. Kz

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos <3 Olen itsekin melko tyytyväinen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.