Valkoisen unelman väripilkku

Neidin huonetta on alettu pikkuhiljaa päivittämään vauvanhuoneesta taaperon touhupaikaksi. Hän viihtyy jo niin hyvin lelujensa kanssa, että ehdin laittelemaan pyykkejä tai muuta pientä touhua alakerrassa, jossa makuuhuoneet sijaisevat, sillä aikaa kun S tutkii lelujaan.

Huone on sisustettu lähes kokonaan valkoisella. Superkäytännöllistä, kuulen monen huokaisevan 😉 Noh, vielä toistaiseksi neiti ei saa muuta sotkua kuin ympäri huonetta leviteltyjä tavaroita aikaiseksi, niin olen käyttänyt minun lempi sisustusväriä. Voimme sitten joskus yhdessä Ässän kanssa sisustaa hänen lempivärillään, kun tietää mikä se on.

Yhden asian olen kuitenkin hankkinut tuonne valkoiseen unelmaan erittäinkin värikkään. IKEAsta ostetun tuolin, joka toimii myös lelulaatikkona. Ja voi vitsit, valkoistsen kalusteiden ja tumman lattian keskellä, se on aika vinkeä!

Ja juuri sopivan korkuinen pikku naperolle, lelut levittyvät salaman nopeasti, eikä muuten kaadu! Ja ne lelut on muuten helppo kerätä sinne takaisinkin, mikä on aika oleellinen juttu, olen huomannut 😉

img_3839.jpg

img_3840.jpg

Tuoli läpäisi kirkkaasti tuotetestaajamme käsittelyn

 

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille ja SYKSYÄ, sekin tuli ihan yllättäen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *