26+0 – sukupuolivalistusta

Mun nännejä kutittaa. Armottomasti. Ne on reunoiltaan lähes ruskeat, keskempää lähempänä aiempaa vaaleanpunaista sävyään. Tosin nyt vaaleanpunainen osa on hieman turvonnut ja jotenkin vetisen näköinen. Ruskeat osat taas ovat kuivia kuin männyn kaarna keskitalvella ja näyttävät ja tuntuvat aikalailla samalta. Koko nännipiha on paisunut kolminkertaiseksi entisestä. Ja niitä kutittaa, eikä siihen auta oikein mikään. Olen testannut perusvoiteita, öljyjä ja näiden yhdistelmiä. Vaatteiden kosketus sattuu niihin. Öljyn levittäminen saa nännit näpöttämään niin kipeästi, että ri toja on pideltävä käsissä, kunnes pahin ärsytys vähän helpottaa parin minuutin sisällä. Unelmoin ammeesta, joka on täytetty lähes kiinteällä lampaanrasvalla, koska se on ainoa, mikä on enää testaamatta. Kelluisin siellä kaulaani myöten ihanassa pinottomuuden tilassa, jodsa rintani eivät painaisi pääni verran. Miten tähän on päädytty?

Katsokaas, kun olen raskaana.

Siunatussa tilassa. Paksuna. Pulla uunissa. Voin koko ajan rehevämmin. Ja se on ihanaa! Jos nyt unohtaa tämän kutisemisbisneksen. Ja yön aikana turpoavat nivelet. Ja ummetuksen. Ja sen, etten enää voi istua tuntia kauempaa. Ja sen, että kävelen kuin norsu kävelisi kahdella jalalla. Mutta silti, maailman upeinta!

Tahdon kirjoittaa ylös nämä asiat ja tuntemukset kaikessa kirjossaan. En siksi, että voisin muistella niitä sitten, kun minulla on ihana, maailman parhaalta tuoksuva nyytti sylissäni, vaan siksi, että voin myöhemmin kirjalliseen materiaaliin tukeutuen sukupuolivalistaa siitä nyytistä kasvavaa teiniä, siitä, mitö äitiys käytännössä tarkoittaa. (Jatkuvaa vessahätää, virtsankarkailua ja sitä, että piereskely tuntuu paremmalta kuin seksi IKINÄ.)

Äitiyspakkaus tuli eilen Matkahuoltoon. Värväsin miehen mukaan kantamaan sen autoon ja autosta kotiin ja itse vaapuin hartaana perässä ja mietin omaa äitiäni, joka säilytti äitiyspakkaukseni pakettia 39 vuotta. Ja nyt oma äitiyspakkaukseni odottaa tuolla avaamista. Siellä on myös lanoliinivoide nänneille. Se on kuulkaa 100-prosenttista lampaanrasvaa. Olen unelmoinut siitä tuubista jo 2 viikkoa. Avaan paketin heti, kun pääsen tästä sängystä ylös. Eli ehkä jo päikkäreiden jälkeen, kello on jo melkein 11 aamulla, ekat päikyt voi hyvinkin ottaa tähän aikaan. Raapimisiin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *