Tästä se lähtee

Tästä se lähtee. Mun ensimmäinen blogipostaus. Haaveissa oman blogin perustaminen on ollut jo pitkään, mutta jostain syystä sitä on tullut vain lykättyä. Joskus vuosia sitten pidin blogia jonkin aikaan, mutta silloin ei ideoita postauksiin oikein syntynyt. Nyt tilanne on toinen, sillä takana on muutto omaan kotiin, opiskelujen ja töiden aloitus muutaman kuukauden sisään, joten ideoita tulvii ovista ja ikkunoista. Jotta teidän olisi helpompi ymmärtää mua, kerron tarinani tiivistetyssä muodossa.

Olen alunperin kotoisin Turusta, mutta muutin jo pienenä Raumalle, jossa asuin viimeiset viisitoista vuotta. Peruskoulun jälkeen suuntasin lukioon, mikä oli päätöksenä helppo, koska tiesin haluavani lukion jälkeen yliopistoon. Ylioppilaaksi pääsin viime keväänä, ja kesäkuun lopulla sain tiedon opiskelupaikasta. Elokuussa olikin edessä muutto takaisin Turkuun ja opintojen aloitus Turun yliopistossa fysiikan ja tähtitieteen laitoksella. Matkaan mukaan nappasin poikaystäväni, joten aivan yksin en joutunut muuttamaan.

Vapaa-ajalla innostun monista asioista, kuten kosmetiikasta, muodista, pimenevistä syysilloista, käsitöistä, joulusta, musiikista… Listaa voisin jatkaa vähän liikaakin. Blogissa tuleekin olemaan ainakin alkuun postauksia laidasta laitaan, kunnes löydän sen oman juttuni. Enemmän minusta selviää uusien postausten kautta.

Kommentit, postaustoiveet ja kehitysideat ovat aina tervetulleita. Varsinkin, koska lasken itseni vielä untuvikoksi bloggauksen suhteen. 

 

syyskuva.JPG

 

Aurinkoisia syyspäiviä,

-k.jpg

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *