Kevään odotusta

Kevät on tuntunut lähestyvän tänä vuonna ennätysvauhtia. Helmikuu kyllä menikin itselläni hyvin pitkälti kotona vauvan kanssa, joten ulkona on kerennyt tulla ihan keväiset kelit sillä aikaa. Minusta jokaisessa vuodenajassa on hyvät puolensa ja aina vuodenajan vaihtuessa ajattelen sen hetkisen olevan paras. Tällä hetkellä kevät on jälleen kerran paras vuodenaika.

On aivan ihanaa, kun valon määrä lisääntyy ja aurinko alkaa lämmittää. Lumi sulaa pikkuhiljaa pois ja asfaltti paljastuu jään alta. Kevättalvella on ihanaa ulkoilla, kun on pikkupakkanen ja aurinko paistaa. Lapsenakin oli aivan ihanaa käydä äidin kanssa retkellä keväthangilla ja juoda lämmintä kaakaota!

Virtaakin riittää ihan eri tavalla jopa nyt yöherätyksistä huolimatta. Minun molemmat tytöt ovat syntyneet alkuvuodesta, joten lisääntyvä valo on aina auttanut jaksamaan. Etenkin esikoisen kanssa, kun olin yksinhuoltaja ja kuukautta ennen synnytystä eronnut parisuhteesta. Ja onhan nyt kevään loskasäässä paljon mukavampaa kärryillä, kuin syysloskassa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *