Yksi ovi sulkeutuu

Kirjoitin edellisen kerran tänne blogiini lähes kaksi kuukautta sitten. Päätin ottaa härkää sarvista ja viimeistellä opintoni kesään mennessä ja tarvitsin sitä urakkaa varten kaiken mahdollisen ajan, mikä lastenhoidolta liikenisi. Nyt urakka on valmis ja voin onnellisena kertoa meneväni hakemaan todistuksen ylihuomenna! Kaikkinensa minulla meni neljä vuotta valmistua, mutta mielestäni se on hyvä saavutus, sillä olenhan ollut välillä sairauslomalla, sekä saanut toisen lapsen opintojeni aikana.

Minun oli tarkoitus valmistua ennen äitiyslomalle jäämistä, mutta toisin kävi. Vauvan synnyttyä ajattelin, että milloinhan saan tehtyä loput koulutehtävät, vaikkei niitä enää joulun jälkeen paljoa ollutkaan. Nyt keväällä meni useampi kuukausi niin, etten tehnyt oikeastaan mitään valmistumisen eteen, kunnes kävin juttelemassa opinto-ohjaajani kanssa ja olimme yhtä mieltä siitä, että saan tehtyä loputkin tehtävät toukokuun loppuun mennessä. Sitten aloin tekemään tehtävät yksi kerrallaan, kunnes tuli valmista.

Olen ollut niin pitkään opiskelija, etten vielä osaa ajatella elämää ilman koulutehtäviä. Viime vuosina on jatkuvasti ollut jotain tehtävää koulun suhteen. Nyt saan nauttia 100% tästä äitiyslomastani, sekä siitä, että minulla ei ole kiire minnekään.

perhe opiskelu vanhemmuus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *