KESÄINEN JUHANNUS-SALAATTI

Juhannus-lauantaina auton nokka suuntasi kohti kyläilypaikkaa ja siellä tuli avustettua itse emäntää ruoan laitossa. Ainoa siinä joukossa olin at-paperit omaava, mutta jostain kumman syystä minulle nakitettiin ne yksinkertaisimmat hommat, kuten patongin leikkaaminen ja salaatin teko. No ei siinä mitään, mielelläni teen niitä helppoja juttuja ainakin silloin kun syöjiä on enemmän kuin kaksi.

 

salaatti.png

 

Patongista en nyt sinällään viitsinyt ottaa kuvaa, sillä se oli valmis patonki eikä oikeastaan tarvinnut mitään sen erikoisempaa kuin paloittelu. Salaatista kerkesin nappaamaan kuvan ja ajattelin tänne hieman listata aineita, joilla siitä saatiin yllä olevan kuvan näköinen. Määrät riippuvat ihan siitä kuinka monelle salaattia valmistetaan ja tämäkin meni ihan käsi/silmätuntumalla, joten niitä lukuja ei nyt tule listattua.

 

AINEKSET

  • Vihreää salaattia (revittynä)
  • Rucolaa (revittynä)
  • Tuore kurkkua (kuutioina)
  • Tomaattia (lohkoina)
  • Keltaista paprikaa (paloina)
  • Vihreitä viinirypäleitä (kahtiin halkastuina)

 

Nyt jälkeenpäin mietittynä en tainnut itse edes syödä koko salaattia, joten makunystyrät eivät pysty sanomaan oliko hyvää vai ei. Mutta salaatti on kyllä jo lajina sellainen, mitä harva pystyy pilaamaan, ei edes katastrofikotikokki. 😀

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *