Aamiaiskaappi

Siinä se on keskellä, aamiaiskaappi. Todellä ärsyttävä nimi, mutta erittäin käytännöllinen kaappi. Halusimme keittiöstä siistin ja puhdaslinjaisen. Eripariset kodinkoneet tasoilla eivät oikein sopineet tähän mielikuvaan. Aamiaiskaappi ratkaisi ongelman. Kaikki pienet kodinkoneet ovat nyt siellä piilossa. Ulospäin siis kaikki hyvin.

Tällainen vähän tiukempi rajaus alahyllystä näyttää vielä aika kivalta. Ehkä vähän liian retro tämänhetikseen makuuni, mutta ok. Ja kyllä, takaseinästä tulee ylimääräinen sähköjohto. Kaappiin piti tulla myös valaistus, mutta on jäänyt laittamatta. Ehkä vielä jonain päivänä sekin saadaan.

Tässä alkaa jo totuus paljastua. Kauheasti kaikenlaista, mutta ei ihan kamala.

Ja tässä koko totuus. Ylähylly täynnä pahvilaatikoita… Ei yhtään sitä miltä nämä yleensä kuvissa näyttää. Ja mikä oli oma mielikuvani lopputuloksesta. Asia olisi tietty aika helppo korjata. Siirtäisi pahvilaatikot piiloon ja tilalle jotain kaunista. Ihan vielä en jaksa tyhjentää kaappeja, kun olen juuri saanut kaikki tavarat järkeville paikoille. Odottelen inspiraatiota ja ylimääräistä energiaa. Eiköhän se sieltä tule, kun päivät pitenevät kohti kevättä.

 

koti sisustus remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *