Alakerran seinät ja lattia eristetty

Nyt on alakerran seinissä eristeet ja osa seinistä on ehditty laudoittaakin. Pelkällä levytyksellä olisi jäänyt liian huteraksi. Taulujen ym. kiinnittämisessä olisi saanut olla tosi tarkkana, jos olisi pitänyt aina osua koolaukseen. Siksi vaakalaudoitus, kuten ennenkin.

Olen tyytyväinen, että päätettiin olla kasvattamatta seinien paksuutta. Rakennesuunnittelija suositteli, että pitäisi laittaa eristettä 5 cm. lisää. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että vanha määrä riittää, kun on uudet eristeet seinissä, lattiassa ja vielä katossakin. Seinien paksuuden lisääminen olisi tarkoittanut, että ikkunat jäävät 5 cm seinän pinnasta ja se taas olisi muuttanut aika paljon huoneiden ulkoasua. Ei kiva!

Ja kuten kuvasta näkyy on lattioihinkin jo puhallettu eristeet.

Tässä kuvassa on keittiö. Sielläkin on eristeet paikoillaa, mutta pinnat vielä auki. On kyllä niin hienoa, kun työt etenee ja kaikki vielä näyttääkin tosi hyvältä. Ei jaksaisi odottaa, että päästään muuttamaan. Meidän nykyinen asunto tulee myyntiin ensi viikolla. Tällä viikolla oli kuvaus. Odotan innolla, että pääsen näkemään kuvat. Kuvat on kiva dokumentaatio itsellekin, että missä sitä on tullut asuttua. Laitan kuvia jakoon tännekin heti, kun ovat käytettävissä!

koti sisustus remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *