Ihanat julisteet

Sain Poster Storelta* mahdollisuuden tutustua heidän sisustusjulisteisiin ja kehyksiin. Nyt kun ollaan muuttamassa puutaloon, niin julisteet ja taulut kiinnostelee kovasti. Nykyisiin kiviseiniin ei oikein saa mitään kiinni, joten taulut ovat olleet minimissä. Ihanaa, kun uudessa kodissa voi taas ripustaa tauluja seinälle!

Poster Storen valikoimista löytyy tosi kivoja skandinaavisen sisustuksen innoittamia julisteita*. Mustavalkoinen Helsingin kartta on just hyvä! Vähän mietin, että pitäisikö merkitä karttaan uuden talon paikka…

Vanhemman tyttären huoneessa on pitkä hylly, jonka päälle on kiva tehdä asetelmia. Hyllyn päällä on normaalisti pitkä rivi hajuvesiä, jotka saivat nyt siirtyä tämän uuden kokoonpanon tieltä. Säätämiseni otettiin yllättävän hyvin vastaan. Ilmeisesti teinikin tykkäsi uusista tauluista*.

Itse olen hurahtanut viherkasveihin ja niitä onkin alkanut kertyä ihan kivasti. Nämä kasviaiheiset julisteet sopivat hyvin yläkerran aulaan suunnittelemaani viherhuoneeseen. Tai jos ei nyt ihan huoneeseen, niin ainakin nurkkaukseen. Sinne on tulossa yhteen sisäseinään vanha ikkuna tuomaan vähän kasvihuonetunnelmaa ja ehkä myös vanha vihreä villalankamatto, joka muistuttaa nurmikkoa. Kaikenlaista vihreää ei voi olla liikaa, vai mitä?

Pieni ripaus kultaa ja kimallusta on myös aina paikallaan.Yritän olla minimalisti mutta mikäs teet kun kaikki kiiltävä kiinnostelee.

Tästä pesuohjetaulusta tykkään tosi paljon. Odotan innolla uutta yhdistettyä kodinhoito- ja kylpyhuonetta. Ensimmäistä kertaa vuosiin on kunnolla tilaa pyykkihuollolle. Koska huone on suht iso olen ajatellut sisustaa sitäkin vähän huonemaisemmaksi. Pesuohjeet på svenska sopii sinne hienosti! Ja mikä parasta, huoneessa on myös ikkuna, eli sinnekin tulee viherkasveja.

Iso plussa näissä Poster Storen kehyksissä on superhelppo avaus- ja sulkumekanismi. Vanhoissa kehyksissäni on sellaiset pienet mustat metalliläpyskät, joiden avaamisesta ja sulkemisesta saa sormenpäänsä kipeäksi. Näiden Poster Storen kehysten avaaminen on tosi kätevää ja kuvia on helppo vaihtaa. Sopii hyvin tälläiselle ikuiselle säätäjälle.

Poster Store tarjoaa seuraajilleni 30 % alennuksen julisteista koodilla katrielina30 (ei koske Selection-osion julisteita, kehyksiä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin). Huomioithan, että alennus koskee tuotteen normaalihintaa.

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *