Kierrätystä

 

Tässä kuvassa kaikki on kierrätettyä. Meidän uuteen keittiöön mahtuu vain pieni pöytä, joten vanha iso Artekin ruokapöytä meni myyntiin. Tämän pyöreän pöydän teimme meidän vanhasta olohuoneen pöydästä, joka on aikoinaan ostettu Huuto.netistä. Pöytään vaihdettiin trumpettijalka, joka sekin on kierrätetty. Pöydänjalka tuli aikoinaan äitini ostaman mökin mukana. Äiti käytti pöydänjalkaa ulkona kukkatelineenä, kun ei keksinyt sille parempaakaan käyttöä ja se oli jo ehtinyt vähän ruostua. Valkoista maalia pintaan ja jalka on taas salonkikelpoinen.

 

 

Artekin 68-tuolit on pelastettu roskalavalta vuosia sitten. Silloin niissä oli vihreä maali ja istuimen pehmusteena 10 cm vaahtomuovia sekä kukkakangas. Vihreät maalit olin poistanut jo aiemmin, mutta silloin niihin laittamani petsiväri ei oikein koskaan miellyttänyt. Kevyen hionnan jälkeen maalasin tuolit tällä kertaa Annie Sloanin kalkkimaalilla. Väri on graffitinharmaa, lähes musta. Tuolien istuinosa on mustaa linoleumia. Nyt olen tosi tyytyväinen lopputulokseen!

 

 

Atelje Lyktanin Bumlingen-valaisin on sekin vuosia sitten Huuto.nestistä hankittu. Valaisimen myyjä ilahtui kovasti, kun kuuli, että olin etsinyt juuri kyseistä valaisinta. Hän oli aikoinaan hankkinut sen puolisonsa kanssa heidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Rouva oli tyytyväinen, kun Bumlingen pääsi uuteen kotiin, jossa sitä arvostetaan.

Timo Sarpanevat Kekkerit-lasit olen saanut anopilta ja maljakkona ihan tavallinen ruskea lasipurkki.

 

Tällä kerralla tuolien pintakäsittely onnistui nappiin. Nyt näyttää kivalta!

 

koti sisustus kirppisloydot vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *