Kohta entinen kotimme

Hyväksyttiin eilen ostotarjous meidän nykyisestä asunnosta. Vaikka ollaan remontoitu uutta taloa jo muutama kuukausi, niin nyt vasta tuntuu oikeasti siltä, että muutetaan täältä pois. Vähän haikealtahan se tuntuu. Muutettiin tänne, kun olin viimeisilläni raskaana. Kuopuksen iästä onkin helppo laskea kauanko ollaan täällä asuttu. Aika tarkkaan tulee viisitoista vuotta täyteen samassa osoitteessa.

Kuvausta ja näyttöä varten piti pikkuisen siivota ja raivata tavaroita. Onneksi aloitin tavaroiden vähentämisen jo viime syksynä kun ostettiin Käpylä talo. Nyt oli sentään tyhjää kaappitilaa mihin piilottaa tavartoita pois näkyvistä. Seuraavaksi on tarkoitus myydä joitain huonekaluja mitkä eivät mahdu uuteen kotiin. Esimerkiksi tuosta isosta Artekin pöydästä on pakko luopua, se ei mahdu tulevaan keittiöön. Yritän esittää minimalistia, mutta olen varsinainen tavaramagneetti. Tekee siis tiukkaa luopua mistään. Vaan ei auta, pakko se on. Tulee vähän liian kalliiksi vuokrata varastoa kalusteille joita ei tarvitse ehkä enää ikinä.

Tehtiin tässä asunnossa täydellinen remontti, kun muutettiin tänne. Keittiö uusittiin ja puhkaistiin tarjoiluluukun kohdalle ovi ruokailuhuoneeseen. Asunnon kaikki leveät verholaudat poistettiin, että saatiin vielä enemmän valoa sisään. Putkirempan yhteydessä yhdistettiin kylpyhuone ja viereinen pieni vaatekomero. Näin saatiin kohtuullisen kokoinen kylppäri ja sinne toinen wc.

Näissä 60-luvun taloissa on ihanan isot huoneet. Makuuhuoneetkaan eivät ole mitään koppeja. Pienimpäänkin huoneeseen mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen ja tämä suurin on todella iso.

Asunnon myynnissä oli siivoamisen lisäksi se hyvä puoli, että tuli otettua nämä kuvat. Ei siis otettu itse, vaan kuvat otti ihana Karla Nyman, @valokuvaajakarla. Harvemmin tulee otettua kunnon kuvia omasta kodista, joten on kiva, että jää muisto siitä millaista täällä oli.

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *