Makuuhuoneen suunnittelua

 

Remontin ja etenkin lupa-asioiden kanssa on ollut kaikenlaista hässäkkää. Välillä on tahtonut usko loppua, mutta eiköhän tämä tästä. Nyt aletaan vihdoin päästä siihen vaiheeseen, että taloon syntyy valmista pintaa. Tähän asti kaikki mitä on rakennettu jää piiloon seinien sisään ja katon tai lattian alle. Sen lisäksi rahaa on palanut uskomattomia määriä purkujätteiden poiskuljettamiseen ja hävittämiseen. Jokseenkin epämotivoivaa siis.

Viime viikolla saapuivat keittiön ja makuuhuoneen kaapit. Niitä ei kyllä ole vielä asennettu… Makuuhuoneen kaapit ovat tuota ylävasemmalla näkyvää vaaleanpunertavaa beigeä. Seiniin tulee Farrow & Ballin kultakuvioista (!!!) Shouchikubai-tapettia. Kuvittelen aina olevani minimalisti, mutta sitten tulee vastaan tällainen tapetti! Aivan mielettömän ihana. Jotenkin sain miehenkin innostumaan tästä. Go figure. Kun makuuhuoneen tapetti oli päätetty loksahtivat kaikki muutkin värit ja tapetit kohdilleen. Tavoitteena on alusta asti ollut, että talossa on yhtenäinen, seesteinen tunnelma. Tällä kertaa kaikki oli näköjään kiinni makuuhuoneen väreistä.

Tänään käytiin ostamassa Hämeentien Hokolasta kaappeihin vetimet. Kaikkiin kiintokalusteisiin tulee perinteiset lankavetimet. Makuuhuoneeseen valittiin lakkaamatonta messinkiä. Väri sopii täydellisesti tapettiin!

Lattia maalataan Uulan harmaalla Naava-värillä.

Jokseenkin tältä makuuhuoneessa pitäisi näyttää, kun se on valmis. Toivottavasti tapetit on kuitenkin kohdistettu vähän paremmin… Tapettia tulee kolmelle seinälle ja neljäs on kaapistoa. Kaappiseinän takana on keittiö ja ovesta pääsee olohuoneeseen. Makuuhuoneen ikkuna on etelään, joten aamuauringon ei pitäisi ihan heti paistaa silmiin.

Meillä oli mökillä Ikean pylvässänky ja ajateltiin ottaa se taas käyttöön. Mökki meni myyntiin kun ostettiin tämä puutalo ja sänky on odottanut varastossa siitä asti. Yöpöydät ja valaisimet ovat vielä hakusessa.

Talvella, kun muutto oli niin kaukana, jaksoi hyvin odottaa. Nyt ei enää jaksaisi!

 

koti sisustus remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *