MUST HAVE -tuote kalpealle talvi-iholle

Intouduin selaaman vanhoja kesäkuvia ja niitä katsellesani tajusin, kuinka paljon kalpeammalta ihoni näyttää nyt, 6 kuukautta myöhemmin. Kuvien innoittamana kaivoinkin esiin kesän lopulla tekemäni ostoksen, Vita Liberatan Body Blurin

 

IMG_1919.JPG

 

En ymmärrä, miten olen voinut unohtaa tämän tuotteen kaapin pohjalle lojumaan! Varsinkin kun viimeisestä aurinkolomasta on aikaa jo yli puoli vuotta ja talvi-iho tuntuu tavalliseen tapaan niin kalpealta. 

Body Blur -voide ei ole itseruskettava voide ja pidänkin siitä juuri siksi. Levittäminen on nopeaa, eikä sitä tarvitse tehdä välttämättä koko vartalon alueelle. Voiteen tarkoituksena on päivettää ihoa, minimoida kauneusvirheet ja tehdä ihosta kaunis ja kuulas. Tuotetta voi käyttää koko vartalolle tai pelkästään decolteen ja kasvojen alueelle. Sitä voi sekoittaa meikkivoiteeseen tai käyttää kevyenä meikkivoiteena sellaisenaan. Tuotteella voi häivyttää myös esimerkiksi venytysarpia pakaroista tai vatsalta. 

 

64BAFD2D-2F0E-419A-9F33-06A4B6504F49.JPG

 

Itselleni tuote toimii parhaiten kasvoille sellaisenaan. Vasta sen jälkeen levitän iholle meikkivoiteen. Tuote näyttää iholla aluksi todella tummalta, mutta leivttäessä sopeutuu oman ihon väriin kyllä.

Tuote toimii myös erinomaisesti juhlalookin viimeistelyssä. Olen levittänyt tuotetta decolteelle, käsivarsiin ja yläselkään kun asuvalintana on toiminut mekko tai avonaisempi paita. Niin ja kesällä toimii muuten loistavasti sukkahousujen korvikkeena! Saa näyttämään jalkojen ihon kauniilta ja tasaiselta.  

Tuotteen kannattaa antaa imeytyä hyvin ennen vaatteiden pukemista, koska ainakin omasta kokemuksesta tuote sotkee muussa tapauksessa vaatteita. Tuotteen voi hyvin levittää ilman kumihanskoja, se lähtee pesemällä pois eikä sotke sormien välejä kuten itseruskettavat voiteet tyypillisesti tekevät. 

 

IMG_1918.JPG

 

Tuote löytyy ainakin Stockmannilta, mikäli innostut kokeilemaan. Tänään oli erityisen hehkuva olo, pakko ottaa tuote taas päivittäiseen käyttöön!

 

Kommentit (2)
  1. Täytyy ottaa testiin! Ostin juuri Vita Liberatan itseruskettavan voiteen, mutta tälläinen tuote olisi kyllä tarpeen silloin kun haluaa nopeasti kevyttä hohdetta.

    1. Suosittelen kokeilemaan 🙂 Itseruskettavissa voiteissa on tietty etuna pysyvyys, mutta tässä ehdottomasti helppous.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *