Ladataan...
Kaunis päivä

Hei rakkaat lukijat ja Lilyläiset. Totesin tuossa viime kirjoituksessa, että uusi vuosi tuo uusia haasteita ja ihmettelyn aiheita ja olenkin tehnyt pari uutta käännöstä. Ensimmäisenä kerron teille, että tämä blogi siirtyy talviteloille odottamaan uutta tulemistaan tai todennäköisesti ei kyllä jatka enää olemassaoloaan. Koskaan ei silti kannata sanoa, että ei koskaan.

Alunperin lupasin itselleni tehdä tätä blogia vuoden ja päättää sitten miltä jatko tuntuu ja nyt lähes vuoden täällä bloganneena näen, että tällä ei tällaisenaan ole jatkoa. Vika ei ollut Lily sinussa, se oli minussa ;).Vaihtoehtoina oli lopettaa bloggaaminen kokonaan tai aloittaa täysin uudelta alustalta ja voin ilokseni sanoa, että sen verran koukuttavaa puuhaa tämä on ollut, että jatkan kuitenkin bloggaamista mutta toisaalla. Aloitan tyhjältä pöydältä ja uuden nimen turvin. Kuvat tulevat olemaan aina pääosassa mutta fokus muuttuu ehkä henkilökohtaisempaan suuntaan.

Olen aina ollut se takapenkin tyttö, joka ei kuitenkaan halua tuoda itseään liikaa esille eli suurilta osin siksi siirryn hieman tuntemattomille kentille, jossa pystyn jotenkin vapaammin temmeltämään ja ainakin kuvittelemaan, että kirjoitan ja kuvaan vain itselleni ja lähesimmilleni. Arvostan kovasti teiltä kaikilta saamiani kommentteja ja sydämiä ja toivottavasti ainakin osa jaksaa jatkaa uusissa ympyröissäni.

Olette kaikki erittäin tervetulleita osoitteeseen: Point Blank

Ja se toinen uusi tämän vuoden juttu on se, että mulla on vihdoin ikioma Instagram tili, ha! Hitaasti mutta varmasti mä vielä opin nämä kaikki ihmeelliset some-jutut. Eli jos ette uuteen blogiini päädy niin ainakin kuvia voi seurata ja mut löytää tunnuksella @miiahaa. Mä olen niin koukussa, ylläri... Voitteko sitten vähän varoittaa vanhaa jos kehitteillä on jotain uusia koukuttavia sovelluksia, niin mun täytyy sitä ainakin vuosi ennalta vähän makustella. 

-M

PS. Aivan varmasti tulen itse kuitenkin tänne kaikkia teitä ihania kirjoittajia lukemaan ja juttujanne kommentoimaan eli ette minusta kokonaan pääse kuitenkaan :) (ekat blogihistoriani aikana teksteissä olevat hymiöt ja varmaan vikat)!

Ladataan...
Kaunis päivä

 

Vuotta 2013 ei varmasti pysty kiteyttämään vain muutamaan sanaan, se oli aika huima. Lomalla olen ehtinyt hetken miettiä mennyttä aikaa ja suunnitella vähän tulevaa. Suurimman osan ajasta olen kuitenkin nukkunut ja herkutellut. On tehnyt kyllä hyvää. No ei ehkä se herkuttelu, joka on hieman lähtenyt elämään omaa elämäänsä tuossa vatsan ja takapuolen seudulla, mutta tiivis läsnäolo ipanoiden kanssa. Yhtäkkiä sen tajuaa, että nekin ovat kasvaneet vuoden aikana ihan huimasti ja osaavat vaikka mitä temppuja, toinen tekee kuperkeikkaa ja toinen yrittää seisoa käsillään. Minä yritän jotenkin seisoa kaksin jaloin maan tasalla.

Mennyt vuosi, miten sen tiivistää? Suuria unelmia, suuria tunteita, itkua ja naurua, toteutettuja haaveita, unettomia öitä, kiirettä ja auringon paistetta, uusia ystäviä - huimasti kokemuksia, joista en vaihtaisi hetkeäkään.

Tuleva vuosi? En taida luvata mitään mutta tiedän, että luvassa on ainakin liuta uusia haasteita ja elämän jatkuvaa ihmettelyä. Sieltä nurkan takaa, kuitenkin aina tupsahtaa jotain odottamatonta.

Mahtavaa vuotta 2014!

Kuva viime kesältä, on yksi menneen vuoden lemppareita. Pieni häivähdys aurinkoa ja lämpöä, jota on varmasti taas tuota pikaa luvassa!

-M 

Ladataan...

Pages