I´ts time to move on

Hei rakkaat lukijat ja Lilyläiset. Totesin tuossa viime kirjoituksessa, että uusi vuosi tuo uusia haasteita ja ihmettelyn aiheita ja olenkin tehnyt pari uutta käännöstä. Ensimmäisenä kerron teille, että tämä blogi siirtyy talviteloille odottamaan uutta tulemistaan tai todennäköisesti ei kyllä jatka enää olemassaoloaan. Koskaan ei silti kannata sanoa, että ei koskaan.

Alunperin lupasin itselleni tehdä tätä blogia vuoden ja päättää sitten miltä jatko tuntuu ja nyt lähes vuoden täällä bloganneena näen, että tällä ei tällaisenaan ole jatkoa. Vika ei ollut Lily sinussa, se oli minussa ;).Vaihtoehtoina oli lopettaa bloggaaminen kokonaan tai aloittaa täysin uudelta alustalta ja voin ilokseni sanoa, että sen verran koukuttavaa puuhaa tämä on ollut, että jatkan kuitenkin bloggaamista mutta toisaalla. Aloitan tyhjältä pöydältä ja uuden nimen turvin. Kuvat tulevat olemaan aina pääosassa mutta fokus muuttuu ehkä henkilökohtaisempaan suuntaan.

Olen aina ollut se takapenkin tyttö, joka ei kuitenkaan halua tuoda itseään liikaa esille eli suurilta osin siksi siirryn hieman tuntemattomille kentille, jossa pystyn jotenkin vapaammin temmeltämään ja ainakin kuvittelemaan, että kirjoitan ja kuvaan vain itselleni ja lähesimmilleni. Arvostan kovasti teiltä kaikilta saamiani kommentteja ja sydämiä ja toivottavasti ainakin osa jaksaa jatkaa uusissa ympyröissäni.

Olette kaikki erittäin tervetulleita osoitteeseen: Point Blank

Ja se toinen uusi tämän vuoden juttu on se, että mulla on vihdoin ikioma Instagram tili, ha! Hitaasti mutta varmasti mä vielä opin nämä kaikki ihmeelliset some-jutut. Eli jos ette uuteen blogiini päädy niin ainakin kuvia voi seurata ja mut löytää tunnuksella @miiahaa. Mä olen niin koukussa, ylläri… Voitteko sitten vähän varoittaa vanhaa jos kehitteillä on jotain uusia koukuttavia sovelluksia, niin mun täytyy sitä ainakin vuosi ennalta vähän makustella. 

-M

PS. Aivan varmasti tulen itse kuitenkin tänne kaikkia teitä ihania kirjoittajia lukemaan ja juttujanne kommentoimaan eli ette minusta kokonaan pääse kuitenkaan 🙂 (ekat blogihistoriani aikana teksteissä olevat hymiöt ja varmaan vikat)!

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Tätä uutista jäi muuten tammikuussa kommentoimatta – sen verran byäääh-henkinen reaktio postauksesta tuli. Nyt siis, aika pitkälti jälkijunassa: kiitos itsellesi Miia ihanasta blogista, Point Blanc on sitä myös! Kaikkea parasta.

  2. Kiitos, kiva kuulla Sweet May :). Illemmalla varmasti yritän saada uutta juttua pukattua eli käyppäs sitten kurkkimassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *