Aika aikansa kutakin

Olen ollut tuuliajolla bloggaamisen kanssa pitkään. Olen yrittänyt kirjoitella jos jonkinlaisista aiheista, mutta koska blogiltani on puuttunut punainen lanka, on kirjoittaminenkin ollut vaikeaa.

Aikani tätä blogia ylläpidettyäni huomasin kirjoittavani enemmän kissa-aiheisia postauksia ja vähemmän kaikkea muuta. Ongelmana oli blogissa käsiteltyjen aiheiden sekavuus ja sekalaisuus. Alkuun ajattelin sen poistavan liikoja bloggaamiseen liittyviä paineita, mutta käytäntö osoittikin vaikutukset aivan päinvastaisiksi. Niinpä sain kipinän perustaa ihan rehellisen ja suoran kissa-aiheisen blogin, jonka myötä voisin ankkuroitua ja sitoutua tähän blogiin ja kirjoittaa kissa-asioista itselleni tärkeästä näkökulmasta.

Tulen siis jatkamaan bloggaamista ihan puhtaasti kissa-aiheisiin liittyen osoitteessa kissantassutblogi.blogspot.fi 

Tämä tarkoittaa siis sitä, että Kaunis utopia? -blogi tulee jäämään taka-alalle ja päivittymään hyvin epäsäännöllisesti, jos ollenkaan. En pysty tekemään tämän blogin suhteen mitään lupauksia. Kaikki kissa-aiheita käsittelevät kirjoitukset ilmestyvät tästälähtien kuitenkin ainoastaan tuonne Tassutuntumalla-blogiin.

Toivottavasti te kissanmieliset ja eläinrakkaat Kaunis utopia? -blogin lukijat jaksatte seurata meitä tuonne bloggerin puolelle… Arvostaisin sitä todella suuresti. 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *