Anteeksi

Kaunis utopia?

Anteeksi. Olen taas viimeaikoina ollut niin tuli persiin alla, että blogin päivittäminen on jäänyt. :( Nyt kun sain opinnäytetyöni viimeisen version viimeinkin palautettua ja voinen sanoa olevani viittä vaille Media Designer, jää minulle taas enemän aikaa myös bloggailuun. Ei sillä, että minulla vapaa-ajankäyttöongelmia kyllä tule jatkossakaan olemaan, minä kun en osaa sanoa ei. Kevät tuo siis tullessaan paljon uusia ja kivoja projekteja, joista kerron enemmän kunhan aika on kypsä. :)

Olen minä tässä töiden paiskimisen ja opiskelun ohella ehtinyt aloitella uusia harrastuksiakin. Kissojen kanssa aloiteltiin agilityä (kyllä, luit oikein, kissa-agilityä) ja koiran kanssa aloittelimme vapaamuotoiset ja omatoimiset koiratanssiharjoitukset. Kissojen kanssa ollaan nyt siinä pisteessä, että innostunein agilitykissa osaa mennä niille hankkimani pujottelu- ja yli-ali-esteet pienenä ratana ja koira taas puolestaan osaa jo pujotella jalkojeni läpi muutaman pujottelun sarjoissa. Hevosen kanssa taas ollaan päästy naksutteluissa siihen asti, että se on harjoitusten ajan nyt kentällä vapaana ja seuraa minua eri askellajeissa.

KUVA: Maarit K.
 

Tässäpä tällaiset pikakuulumiset pitkästä aikaa. Yritän nyt taas ryhdistäytyä. Kiitos ja anteeksi.
 

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Miten mä olin luullut että sä oot harrastanu sun kissojen kanssa agilitya jo aiemmin? Tummanharmaa nenä vain puuttuu, ja tuo kissa olisi ihan kuin meidän Mini! :D

kaunisutopia
Kaunis utopia?

No siis oon mä jotain semiagilityä noiden kanssa aikaisemminkin harrastanut. Toisinsanoen olen siis virittänyt jotain estekyhäelmiä, joita ne on sitten saanut hyppiä. Nyt tosiaan tilasin varta vasten kissoille tarkoitetut agilityesteet (pujottelu ja yli-ali, eli jonka voi mennä joko yli tai ali) ja ollaan päästy treenaamaan ihan "oikeasti" ja paljon aikaisempaa monipuolisemmin. :) Josko tosiaan saisi valjastettua tuon miehen kuvaamaan, niin saisi jotain konkreettisia kuvatodisteitakin. :) Eräs valokuvaajatuttuni on myös luvannut tulla kuvaamaan meidän kissojen agitreenejä tässä jossain vaiheessa kevättä, joten eiköhän niitä kuvatodisteitakin jossain vaiheessa saada.

Oon taas viimeaikoina piirrellyt tuollaisia pallosilmäkissoja. Kehitin tuon "kissanpiirustustyylin" jo joskus alakouluikäisenä ja vaikka olen tässä vuosien mittaan testannut monia erilaisia tyylejä piirtää kissa, palaan lopulta aina takaisin tuohon pallosilmämalliin. :D

Mulla olisi enemmänkin näitä luonnoksia odottamassa skannaamistaan, joten kunhan tässä vaan ennätän, niin voisin skannailla niitä enemmänkin tänne blogiin näytille.

Kommentoi