Elämää sarjakuvin

Kaunis utopia?

Uuden vuoden kunniaksi päätin nyt sitten taas yrittää ryhdistäytyä ja alkaa kertoilemaan elämästäni kuvin, tarkemmin sanottuna sarjakuvin. Joitain omaelämäkerrallisia sarjiksia olenkin piirrellyt ja nyt ajattelin taas yrittää elvyttää tätä tapaa. Silloin tällöin ajattelin kaivaa arkistoista myös vanhempaa materiaalia tänne julkaistavaksi. Kuten esimerkiksi nyt. :D 

Tässä siis heti alkuun pari vanhempaa sarjista, lisätunteja vuorokauteen odotellessa.

Mitäs tykkäilisitte jos tällaisia postauksia alkaisi tänne blogiin ilmestyä useamminkin? Jaksaisitteko lukea? Entä kommentoida? Onko omaelämäkerrallinen sarjakuva jees jees vai ehdoton nou nou?

Kommentit

Silkkitassu

Sarjakuvat ovat itselle lähellä sydäntä! Tykkään ideasta! Itselläkin on sarjisblogi, jossa aina epäsäännöllisin väliajoin saa lukea omaelämänkerrallista sarjakuvaa. http://elamakuinsarjakuvaa.wordpress.com/ jos kiinnostaa. :) kun vaan olisi aikaa piirtää... ideoita kyllä löytyy, mutta ne pitää aina saada jalostettua lyhyeksi tuokiokuvaksi. 

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Kiitoksia, käynpä kurkkaamassa illemmalla kunhan kotiin tästä pääsen. :) Mulla päivittäiseen piirtämiseen liittyy ajanpuutteen lisäksi sellainenkin ongelma, että pitäis perfektionistina päästä eroon turhasta pilkunviilauksesta. :D Eli jos ois vaikka 15 minuuttia aikaa piirrellä, niin harvoin tulee tartuttua kynään sen takia, että mulla menee aina se piirtäminen sellaiseksi hiomiseksi ja viilaamiseksi.

Nyt kun tein blogissa tällaisen "julkisen lupauksen", niin toivon että se antais mulle vähän boostia säännölliseen piirtämiseen, vaikkakin sitten luonnostelutyyppiseen eikä niin hiottuun sellaiseen. :) 

suw (Ei varmistettu)

joo sarjiksia kehiin

Pineapplehead

Piristävää vaihtelua! Lisää hienoja, omaelämäkerrallisia sarjakuvia, kiitos! :)

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Lisää omaelämäkerrallista sarjakuvaa on tulossa, niiden hienoutta en tosin voi taata. :D
Ajattelin postailla alkuun joitain vanhoja paloja arkistojen kätköistä, jotta ihmiset pääsisivät kärryille mahdollisimman kivuttomasti. :)

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Kiitos. :) Lisää on tulossa. :)

Kommentoi