Hengissä ollaan!

Kaunis utopia?

Hengissä ollaan! Vuosisadan flunssassa kylläkin, mutta hengissä silti! Ajattelin vain ilmoittaa olemassaolostani, kun edellisestä blogipostauksesta on kulunut taas hävettävän pitkä aika. Mutta vetoan siihen että muutto, joulu ja sitten tää flunssa, plus tietty työt siihen päälle, joten kaikkeen ei aina pysty repeämään. Pahoittelut silti, toivottavasti jaksatte kuitenkin edelleen roikkua mukana. Teenkin jo ennenaikaisen uudenvuodenlupauksen: vuonna 2015 lupaan päivittää blogia SÄÄNNÖLLISESTI läpi vuoden, vähintään kaksi kertaa viikossa, mieluiten useamminkin. Miltäs tällainen diili kuulostaa? Jaksatteko lukea, vaikkei mulla aina olisikaan mitään tähdellistä sanottavaa? Postausehdotuksia otetaan myös vastaan, millaisista aiheista haluaisitte lukea? Kertokaa, niin minä täytän toiveenne! ... tai ainakin yritän. :D

Ohessa ensimmäinen, edes jokseenkin edustuskelpoinen kuva meidän uudesta kodista ja sen olohuoneesta. Taustalla pöhisee omasta mielestäni koko syksyn paras ja raikkain kotimainen viihdeohjelma Posse ja takka roihuaa täysillä. Amatöörit kun jättivät alkuun epähuomiossa tuuletusluukun raolleen, jolloin liekki sai vähän turhan paljon happea. Kyllä se tuosta sitten rauhoittui, kun hoksattiin tosiaan vähentää ilman kulkua takan pesään. Takan edessä on saamamme ihana tuparilahja, eli ihana viinilaatikko ja sylillinen polttopuita (tilaamamme kaksi motillista saapuvat ovellemme vasta huomenna, joten tämän "starters kitin" avulla päästiin testaamaan takkaa jo viikkoa ennen kuin oli tarkoitus. Tämän lisäksi saatiin Paola Suhosen Jalo Helsingille suunnittelema Lento-palovaroitin. Eli kaikki, mitä turvalliseen takanpolttoon vaaditaan. :)

Nyt menen kyllä takaisin lepäämään, päässä jyskyttää tasaiseen tahtiin ja nenää saa niistää sen minkä ehtii. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin; oikein ihanaa, rauhallista, hauskaa, mukavaa, antoisaa ja toivottavasti myös valkoista joulua kaikille! Nauttikaa! :)

Kuva Ari K.

Kommentit

Silkkitassu

Vuolukivitakka sen olla pitää. :) 

T. Takkamestarin tytär. 

Ps. Aina ei tarvitse olla pitkiä postauksia, lyhyitäkin on kiva lukea välillä! Mulle ei tule mitään erityistä aihetta mieleen, eläinjutuista olen kyllä pitänyt! Ja taide!

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Moikka ja kiitos kommentistasi! :)

Vuolukivitakka on kyllä aika ihana ja kivasti ollaan saatu siitä ideoita ja visioita alakertamme sisustukseen, jonka keskipiste takka oikeutetusti on.

Voisin madaltaa kynnystä päivitysten tekoon ja alkaa kirjoitella ihan lyhyitäkin postauksia. Kommenttisi tuli siis ehdottomasti tarpeeseen ja sai mut varmistumaan siitä, että niin aionkin tulevaisuudessa ehdottomasti tehdä.

Oikein ihanaa joulua!

Silkkitassu

Kiitos ja ihanaa joulua teillekin!

Kommentoi