Iha huikeet bileet!

Kaunis utopia?

Tsaukki!

Meigä täytti vuosii, oikeestaan niinku puolpyöreit. Täydet viis vuotta siis pätkähti mittariin niin että törähti.

Oikeestaa mun syndet oli jo eile, mut koko päivä oli sellast synttärihulinaa et nyt vast ehin tänne skriivaa.

Eile siis heti ku mutsi tuli himaa, ni lähettii dallaa kunno rundi tuol skutsis ja pellol. Nähtii paljo muitki hurttii ja treenattii sit vähä muiden koirien ohituxii ja sellast snadii.

Tultii sit himaa muutamax tunnix lööbaa ja ottaa lepoo, kunnes mutsin frendi tekstas sille. Ne oli bamlannu ja sopinu et treffattas viel iltalenkin merkeis. Mutsi ottiki mut viel megee ja mä pääsinki viettää syndei mun koirafrendin Iinexen kaa.

Tää Iines on sellainen tsubu, jota on kiittämine siit et toi mun mude rohkaistu treffaa mun kaa muitaki koirii. Me ku ekaa kertaa sattumalt tavattii, ni mutsi luuli et mä oon kaikille koirille vihane. Mut sit ku alettii leikkii yhes Iinexen kaa, ni mutsiki huomas et mul on iha hubaa koirafrendien kaa.

Oli ihan ältsin huikee meininki iltalenkil ja sen jälkee söin mahan täytee ja sit olinki ihan raaton. Mä en ite sitä tietenkää hogannu, mut mude sano jälkeepäi et mä olin illal haukkunu unissani. Kai ny, ku oli niin hitoksee jännä (ja huba!) päivä.

T: Kari "Gary Rebel, Kari Kerpele, Käpä, Käpändeeros" Veikko Juhani 5 v ja 1 pvä

 

ps. Mitäs diggaatte, enx oo aika hyvi omaxunu tän stadin murtee? Mähä oon kotosi Mansen liepeilt, mut en oikee enää osaa bamlaa mansee... sillee moro nääs. Noide naapurin spanieleide kaa tulee ain välil vaihettuu kuulumiset ja ne on molemmat täält stadin liepeilt kotosi ni niilt on sit tarttunu tää bamlausstyle.

Pps. Mude sano et mun pitäs tarjoo kaikille virtuaalikakkuu ja nelijalkasille tovereille virtuaaliherkkui kans. Mä en saanu mitää synttärikakkuu koska oon lohi-bataatti dieetil ja mutsin mielikuvituksel niistä ei kuulemma saanu mitää sen erikoisempaa taiottuu. Ois vaa kysyny mult ni kyl mä oisin neuvonu.

pppps. Ton hitoksee-jutun opin tolt mun kissafrendilt Taikatohvelin Tepolt, joka on kotosi jostai böndelt, kuulemma Imatralt tai sielt.

Fotot: Ari K.

Kommentoi