Inspis ei katso aikaa eikä paikkaa

Kaunis utopia?

Tällainen, edelleen täysin paikkansapitävä strippi vuodelta 2012.

Mitenkäs te piirtäjät, taidemaalarit ja neulojat? Iskeekö inspis aina pahassa paikassa ja miten painatte ideat mieleen jatkojalostusta varten? Kulkeeko mukana muistikirja vai kirjataanko mietteet puhelimeen?

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mulla on blogin kanssa just tää ongelma...

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Joo blogin kanssa on kyllä niin aaltoliikettä ettei tosikaan. Välillä pää pursuilee ideoita enemmän kuin ehtii toteuttaa ja sitten kun ois hetki aikaa toteuttaa, niin pää lyö ihan tyhjää. :D

Silkkitassu

Valitettavasti iskee. Yritän jatkojalostaa asiaa vain päässäni, joten joskus hyvä idea vain katoaa,...

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Nerothan eivät muistiinpanoja tarvitse. ;) Mozartkin sävelsi biisinsä ensin päässään ja sitten kirjoitti valmista matskua paperille. :D

Silkkitassu

hihi! Nerous kunniaan... mutta oikeasti muistivihko ois kätevä!

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Joo muistivihko on bueno! Puhelimen muistiinkin olen joskus jotain pätkiä ideoistani rustaillut ylös...

Jos piirtämisestä puhutaan, niin oon vaan huono tekemään luonnoksia pelkästä luonnostelun ilosta. Eli yleensä luonnos tomii myös lopullisen työn pohjana ja siksi sellaisia varsinaisia luonnos-luonnoksia tuleekin harvemmin tehtyä.

Silkkitassu

Mäkään en oikein osaa tehdä luonnoksia. Tai siis.. jonkun verran tottakai nopeasti rustailtuja juttuja on, jotka sitten piirretään siistimmin ja vähän asentoja yms. korjaillen uudelleen jos vielä luonnoksen teon jälkeen piirros on mieleinen.

Kommentoi