Kissojen kuvauspäivä

Kaunis utopia?

 

Hiski sai kuvausten tiimellyksessä selkäänsä GoPro-kameran

Meillä kävi tänään kuvausryhmä Ylen Pikkukakkosesta kuvaamassa meidän kissoja. Oli todella kiva ja antoisa päivä ja kissatkin nauttivat ihan täysillä. Raportoin päivän kulusta tarkemmin kuvien (joskin surkeiden kännysellaisten) kera, kunhan ehdin istua alas kirjoittamaan. Todella antoisa ja upea päivä kertakaikkiaan takana ja kissat nauttivat varmasti vähintään yhtä paljon kuin emäntänsäkin! :)

Kommentit

Silkkitassu

Ooh! Gopro kamera ois kyllä siisti laittaa näätiin kiinni! Tai muksuun! Tai .. no mihin tahansa liikkuvaan! Kaverit olivat laittaneet sellasen yhdelle päähän kiinni baarireissun ajaks. Otti kuvan kerran minuutissa (muistaakseni). Oli mielenkiintosta katsottavaa. :D

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Toi Gopro oli ihan kätsy, mutta siinä saa olla aika napakka liivi kissalla päällä, että kamera pysyy oikealla paikallaan eikä lähde valumaan sivulle. Tuo kamera kun ei ole ihan höyhenenkevyt, niin lähtee helposti valumaan. Kissa ei myöskään mahdu tuon kanssa mistään ihan matalista aukoista läpi ja on tosiaan sen verran painava etteivät kaikki kissat sen kanssa hyppele täysin vapautuneesti, joten siinä suhteessa rajoittaa hieman. Mutta oli kyllä kiva kokeilla, eivätkä kissamme olleet moinansakaan moisesta mötikästä. :) Jos itse innostuisi tuollaisen hankkimaan, niin pitäisi vaan hankkia todella napakka liivi (eli tuollaiset leveät valjaat mitkä kuvassakin näkyy), että se pysyisi paikoillaan. :)

Kommentoi