Neonpinkki garderobi uroskoiralla: uhka vai mahdollisuus?

Kaunis utopia?

Onko kuulolla muita joiden miehisyys on näin karmaisevalla tavalla mitätöity ja häpäisty, vai kantaako tosimies pinkin univormunsa ylpeydellä ja rinta rottingilla? Onko neonpinkki ollenkaan sama asia kuin tyttöjen pastellipinkki, vai meneekö samaan "tyttöjen väri" -kategoriaan kuin hempeämmät serkkunsakin? Neonpinkki garderobi uroskoiralla: uhka vai mahdollisuus?

 

Panta: Hurtta Lifeguard koko: 35 cm. Ostettu käytettynä.
Heijastinliivi: Hurtta Lifeguard Twilight Vest. Koko: 25. 20 € Musti ja Mirri (Lemmikkimessut 2013)
Hihna: Flexi Comfort 5 m. Koko: S. 24.90 € Lemmikkistore.fi (Lemmikkimessut 2013)

Kommentit

katja.t

Ihana. :D Ostettiin juuri tänään poitsullemme söpöt pinkit valjaat ja tuollainen samanlainen flexi jo löytyykin, hyvin näytti kantavan "tyttöjen värin" :) Pitäähän sitä vähän väriä olla! 

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Käpä kiittää. :D 

Laitan tähän vastaukseksi jo toisaalle kirjoittamani syväanalyysin meidän nyt alkavasta pinkistä kaudesta: 

"Kaikkihan lähti siitä että ostin tuttavaltani pinkin Lifeguard-kaulapannan, joka oli osoittautunut hänen koiralleen liian isoksi... Nälkä kasvaa syödessä ja mun hyvin herkkää graafikon värisilmääni rupes ahdistamaan tummansininen flexi yhdistettynä pinkkiin pantaan (ei vaan sovi millään muotoa yhteen). Puhumattakaan siitä eräästäkin kerrasta, kun avokki stailas koiran eläinlääkärikäyntiä varten: neonpinkki panta ja hyvin hempeän vaaleansinien hihna! Ei, ei, ei! Silmät sulivat ja häpesin ne päästäni. :D

Mua siis hävettää huomattavasti vähemmän kulkea kadulla kokopinkin uroskoiran kanssa, kuin sellaisen jolla varusteiden värit riitelevät räikeästi keskenään. Turhia asioitahan nää sinänsä ovat ja kanssaulkoilijat tuskin kiinnittävät mitään huomiota siihen että mätsääkö meidän varusteet vai eivät. Mutta minua häiritsee, koska mihinkäs sitä tiikeri raidoistaan pääsisi.

En ole koskaan ollut erityisesti pinkin ystävä, mutta noihin Hurtan Lifeguard-tuotteiden pinkkeihin juttuihin jotenkin tykästyin ja mitä enemmän sitä pinkkiä mielessäni makustelin, sitä enemmän se alkoi tuntua siltä että jes! Sitten kun Lemmikkimessuilta sattui vielä löytymään tuo Flexi mikä ei ollut ihan sellainen hempein mahdollinen pastellipinkki, niin pakkohan sekin oli ostaa.

Ostin jo jokin aika sitten pinkin grippihihnankin palstan kirpputorilta, jota käyetään siis silloin kun Flexiä ei haluta käyttää (esim. Matkustettaessa jne.)

Nyt sitten pitäs itselle vielä hankkia pinkki heijastinliivi kans... Eikö niitä jossain ratsutarvikeliikkeissä ainakin myydä? :D

Me kun ollaan aikaisemminkin herätetty naapurustossa hilpeyttä mätsäävillä huomioasusteillamme, niin toki haluamme jatkaa perinnettä myös uudella, pinkillä aikakaudella."

Kommentoi