Perusperjantai

Tänään olen aloittanut aamuni mukillisella glögiä ja pikaisella kävelyllä koiran kanssa… ja jatkanut sitä itkettämällä itseäni lukemalla Tästä kaikesta -blogia. Vaikka mulla ei olekaan omia lapsia, koskettavat tuollaiset tosielämän tarinat minua todella syvältä. Oman lapsen menetys on varmasti yksi kamalimmista, ellei kamalin, asia mitä ihminen voi joutua elämänsä aikana kokemaan. Voin vain kuvitella ja etäisesti ymmärtää, mitä tarkoittaa elää vuosikaudet epävarmuudessa ja tietoisena siitä että oma lapsi tulee kuolemaan hetkenä minä hyvänsä. 

photo-1_0.jpg

Työpäiväni taas aloitin ottamalla kupin kahvia, perjantain kunniaksi kerman kanssa! Kylkeen toki myös Bounty-patukka, jollaista olen himoinnut jo monta päivää! Tämä on sinänsä mielenkiintoista, sillä muistan inhonneeni lapsena tätä samaista patukkaa, sen taas ollessa siskoni ehdoton suosikki. Tämä osoittanee sen, että suklaata todellakin voi vihata. Niin oudolta kuin se kuulostaakin. 😀 Sittemmin aikuistuttuani pystyn kyllä herkuttelemaan Bountyllä, mutta appelsiinisuklaata en voi sietää. Hyi!

Jatkoin työpäivääni kaivamalla esille tuoreimman työni tuloksen, eli tänään painosta tulleen lehden, sekä punakynän. Viikkorutiiniini kun kuuluu syynätä lehti heti sen ilmestyttyä läpi ja kirjoitella marginaaleihin ulkoasuun liittyviä huomioita ja soimata itseäni lehteen asti livahtaneista virheistä. Yritän tosin kirjoitella itselleni kannustaviakin huomioita sellaisista asioista, jotka ovat lehdessä onnistuneet.

photo_0.jpg

Minä kun olen hyvin analyyttinen ihminen, niin tämä lehden läpikäyminen punakynän kanssa on osa minun oppimis- ja kehittymisprosessiani. Kun huomioin ja kirjoitan auki kaikki omaa työtäni koskevat huomiot, osaan kiinnittää samoihin asioihin huomiota jatkossakin. Lisäksi mulle on kunnia-asia pystyä perustelemaan kaikki mielipiteeni ja tekemäni ratkaisut, myös työhöni liittyen. Kun pystyn perustelemaan tekemäni ratkaisut itselleni, pystyn perustelemaan ne tarvittaessani myös muille.

Tänään aion tehdä hieman lisää töitä ja sitten lähteä koiran kanssa käymään eläinlääkärissä. Koiralla on luvassa tulehtuneiden anaalirauhasten huuhtelu kevyessä rauhoituksessa (säästän teidät tarkemmilta yksityiskohdilta), joten lenkkiseuraa siitä tänään tuskin saa. Niinpä minäkin aion rasvata itseni ja korppuisan ihoni muumiksi (tunnetaan myös nimellä lumiukkorasvaus) ja käpertyä löhöilemään sohvalle töllön ääreen.

Olen katsellut viimeaikoina vaikka mitä kissojen temppuiluun liittyviä videoita (esim tätä ja tätä) ja ammentanut niistä ideoita ja inspiraatiota uusien temppujen opetteluun omien kissojeni kanssa. Tänään voisikin olla hyvä hetki pieneen tempputuokioon kera kissojen.

Asiasta kolmanteen. Mun sähkönero mieheni on muuten automatisoinut meidän kämpän valaistuksen ihan täysin. Meillä kun on ripoteltu ympäri kämppää useita pieniä valonlähteitä, joiden sytyttäminen ja sammuttaminen omista katkaisijoistaan on kaltaisillemme mukavuudenhaluisille ihmisille turhan vaivalloista. Niinpä hyötyliikunnan määrä on nyt minimoitu, sillä mieheni viritti kaikki ”pikkulamput” yhden katkaisijan taakse. Sama tapahtui makuuhuoneemme yölampuille. Enää ei tarvitse kurottautua hapuilemaan lampun johdon päässä roikkuvaa katkaisijaa yöpöydän rakosesta, vaan sen saa sammumaan sängyn yläpuolelle, juuri oikealle korkeudelle kiinnitetystä katkaisijasta! Kuinka kätevää! Tämä asunnon valaisun tuunaaminen ansaitsisi kyllä ihan oman postauksensa, joten ei tästä aiheesta enempää tälläkertaa!

photo-2_0.jpg

Viikonloppu meneekin sitten kouluhommia tehdessä, lopputyö on siis tässä työn alla ja yritän kovasti saada sen pakettiin tammikuuhun mennessä. Lisäksi mulle tuotiin just kirja, johon lupasin tutustua viikonlopun aikana. Eli ei pääse tulemaan tylsää vapaa-ajallakaan. 😀

Krhm. Näköjään tämä aiheiden vapaamuotoisuus ei automaattisesti takaa minun kohdallani kovinkaan lyhyitä kirjoituksia. Koittakaa kestää. Kuvat tulevat myös olemaan jatkossa enenevissä määrin tämän postauksen kuvien kaltaisia luokattomia kännyräpsyjä. Jos haluatte nähdä lisää luokattomia kännyräpsyjä, niin niitä löytyy allekirjoittaneen Instagramista.

Mitä teidän viikonloppusuunnitelmiinne kuuluu? Mitä teette? Mitä syötte? Mitä juotte?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *