Pohtija Pinjan maailmanparannusperjantai

Kaunis utopia?

Päätinpä esitellä teille aikoinaan luomani sarjakuvahahmon nimeltään Pohtija Pinja. Pinja on suurta maailmantuskaa kokeva tyttö/nainen joka haluasi pelastaa maailman asukkaineen, mutta kokee suurta voimattomuuden tunnetta pahan maailman edessä. Hieman lisähaastetta maailmanpelastussuunnitelmiin tuo Pohtija Pinjan pään sisäinen alter ego Parrakas Pinja, partavaahdon ja kaiken muun suurkuluttaja.

Jotta pääsette kärryille jutun juonesta, julkaisen blogissani uudelleen joitain vanhoja Pinja-strippejäni. Näin alkuun julkaisen Pinja-strippejä aina joka perjantai, joka tästä lähtien kulkee nimellä "Pohtija Pinjan maailmanparannusperjantai".

Osa tekemistäni Pinja-sarjiksista on sidottu ajankohtaisiin päivänpoliittisiin aiheisiin ja ne stripit ajattelin lähitulevaisuudessa koota oman linkkinsä alle. Uuttakin Pinja-materiaalia on varmasti tulossa niin ikään lähitulevaisuudessa. Onhan tässä tuloillaan muun muassa EU-vaalit, joten pakkohan se on päästää Pinja taas ääneen.

Pinjan kautta olen päässyt ilmentämään omaa maailmanparannusviettiäni ilman, että tarvitsisi himmailla tai miettiä että mitä muut oikein ajattelevat. Naiivi ja mustavalkoinen paasaaminen jollaista itse en halua harrastaa, kun ovat täysin sallittuja asioita Pinjalle! :)

Kommentoi