Syysterveiset!

Kaunis utopia?

Minulla on ollut tässä kuukauden verran työn alla uusi blogipostaus ja pakko myöntää, että kesken se on edelleen. Tähän on syynä kuukausi sitten aloittamani uudet työt uudessa paikassa. Ne ovatkin vieneet valtaosan ajastani, enkä ole oikeastaan ehtinyt ajatella mitään muuta. Nyt kun olen oppinut talon tavoille täällä töissä, on minulla taas enemmän aikaa (ja jaksamista!) myös harrastustoiminnalle. :)

Toivottavasti jaksatte seurata blogiani jatkossakin, tästä hävettävän pitkäksi venyneestä radiohiljaisuudesta huolimatta. Lupaan pyhästi saada viikonlopun aikana ilmoille uuden, kissalähtöistä sisustamista koskevan blogikirjoituksen! 

Hyvää alkanutta (ja nopeasti se alkoikin, pitkän kesän jälkeen) syksyä! Mitä sinun syksyysi kuuluu? Samaa vanhaa vai jotain aivan muuta? Odotatko jo talvea, vai kaipaatko ikuista kesää? Mikä on lempivuodenaikasi? Miksi? Omani on talvi: raikasta, kirpeää, ihanaa! Nautin ulkoilustakin enemmän talvella ja nyt kun olisi tuossa tuo koirakin lenkkikaverina, odotan talvea entistäkin suuremmalla innolla. Mielestäni Suomen neljä vuodenaikaa on rikkaus, enkä vaihtaisi yhtäkään niistä pois! :)

Kuva: Ari K.

Kommentit

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Jep. Syksy on kiva kans. Ilma jotenki raikastuu ja puhdistuu syksyn myötä ja kieltämättä tykkään siitäkin kun ulkona hämärtyy aikasin. :)

Kommentoi