Tikit no mo' !

Kaunis utopia?

Pikainen tilannekatsaus mun keskikesän lookiin siltä varalta, että jotakuta sattuu kiinnostamaan:

Tänään lähti tikit ja juhannuksen alla saamani haava on parantunut hyvin. Vielä on kuitenkin paranneltava ja tarkkailtava ettei haava tulehdu tai aukea. Etenkin tuossa haavassa oleva kieleke on hasardia aluetta ja vaatii erityistä silmälläpitoa, heh heh. Huomisesta lähtien saan kuitenkin saunoa, kylpeä ja uida normaalisti, ihanaa!

Tikkienpoiston hoiti onneksi se terveyskeskuksemme ihanin hoitaja, joka oli mua hoitamassa silloin viikko sittenkin. Olin luottavaisin mielin hänen käsissään, vaikka haavan kinkkisestä sijainnista johtuen tikkien poisto sattuikin vähän.

Nyt on jotenkin tosi kevyt olo, kun tikit ei enää paina. Haavateippiähän tuossa olisi vielä vuorokausi pitänyt periaatteessa pitää päällä, mutta se ei suostunut tuossa pysymään. Kaipa mun silmä oli saanut jo tarpeeksi haavateipeistä, eikä enää huolinut uutta. Silmäluomen toimintakin on ihan normaalia, eikä haava vaikuta luomen toimintaan mitenkään. Arpikin jäänee kevyeksi ja ohueksi, sillä pääsin tarpeeksi nopeasti asiantuntevaan hoitoon ja se saatiin kerralla siististi paikattua.

Surkea kännyräpsyinstafiltteriselfie. Silmän ollessa auki tuota haavaa ei edes juurikaan huomaa. Mun hiukset näyttävät tässä kuvassa kamalilta, syytän Bad Hair Daytä.

Lähdetään ylihuomenna viikoksi Kolille, ollaan vuokrattu sieltä mökki. :) En uskalla luvata mitään kovinkaan hohdokkaita blogipostauksia reissun aikana, mutta palaan viimeistään sieltä kotiuduttuani jälleen asiaan. Ihanaa, että siellä reissussa saa uida ja saunoa kunnolla! :)

Joko teillä on kesälomat alkaneet, vai vasta edessä? Mitä lomasuunnitelmia? Reissuun, mökille vai kotona rentskaamista?

Kommentoi